Felesége tudta nélkül kérte a dél-alföldi mentők segítségét egy 75 év körüli férfi.

Az egykori katonatiszt nagyon félt

Az egykori katonatiszt attól félt, hogy megrémíti majd élete szerelmét, ha elárulja neki, hogy napok óta mellkasi fájdalommal küzd. Éppen ezért mindent elkövetett annak érdekében, hogy ne adja semmi jelét gyengeségnek, a bejelentéskor pedig megkérte a mentőket, hogy ne szirénázva érkezzenek a házhoz, ahol már 50 éve boldogságban él az asszonnyal.

EZ IS ÉRDEKELHET: Kiszállt az autójából és alaposan megvert egy biciklist, mert az nem a kerékpárúton biciklizett

A mentők tiszteletben tartották a kérését

Mivel éjszaka volt és hétvége, a mentők tiszteletben tudták tartani a kérést és már az utca elején lekapcsolták a fény és hangjelzést – olvasható az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán.

Settenkdeve érkeztek

Onnantól szinte settenkedve közelítették meg a házat, ami elé azért tudott titokban leosonni a beteg mert arra már mindenki elaludt. 

“Beszállok, de gyorsan álljanak el a ház elől”

“Beszállok, de gyorsan álljanak el a ház elől, mert meglát az asszony!” – mondta a büszke beteg, majd katonásan bevágta maga mögött a mentő ajtaját.

Ezeket is érdemes elolvasnod:

Titkos vizsgálatok

A férfit titokban megvizsgálták a szomszéd utcában, rövidesen ki is derült, hogy kórházba kell szállítani panaszaival. Így már a feleséget is kénytelenek voltak beavatni.

A lebukás

“Végül mentőápoló bajtársunk vállalta, hogy beismerő vallomást tesz és egyúttal meg is nyugtatja a kétségbeesett feleséget, aki semmit nem tudott a férje panaszairól. Ez sikerült is, a férfit végül stabil állapotban, szerető felesége kíséretében szállíthatták kórházba a mentők!” – olvasható a bejegyzésben.

Ez is érdekelhet: Filmbeillő jelenet – Győr mellett a 85-ös főúton hozta világra gyermekét egy anyuka

Kiemelt kép: Országos Mentőszolgálat Facebook