Amint arról a Kékvillogó is beszámolt május 6-án, pénteken holtan találták Berki Krisztián a 9. kerületi otthonában. A 41 éves médiaszemélyiség lakásában kokaint találtak, halála pedig összetörte a hozzátartozókat. Most az édesanyja szólalt meg, és beszélt arról, milyen állapotban lehetett a fia a halála előtt.

Hatalmas űr

Berki Krisztián közel három hete hunyt el, távozása pedig hatalmas űrt hagyott a szerettei szívében. Gyászoló felesége, Mazsi Kecskemétre költözött a kislányával, Krisztián édesanyjával azonban folyamatosan tartják a kapcsolatot. A nagymama arról is biztosította az özvegyet, hogy bármiben segít nekik, amiben csak tud. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Képtelen elfogadni

Júlia azonban képtelen elfogadni, hogy a fia nincs többé. A Hot magazinnak beszélt arról, hogy Krisztián a halála előtt három nappal járt nála utoljára. Az asszony azt is elmondta, amióta megtörtént a tragédia, inkább fel sem megy az internetre, mert nem bírja olvasni a sok gyűlölködést, ami a fia halála kapcsán generálta az indulatokat.

FIGYELEM! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Kiderült, hol és mikor helyezik végső nyugalomra Berki Krisztiánt: Mazsi részleteket osztott meg a temetésről

Nem mindig voltak jóban

A médiaszemélyiség és az édesanyja egyébként nem mindig voltak jóban, kapcsolatuk úgy tíz évvel ezelőtt rendeződött. Szülei válását követően Krisztián ugyanis az anyjánál szeretett volna maradni, ám 14 évesen inkább átköltözött az apjához, mert Júlia asszony nem volt jó állapotban.

Mazsival való házassága

Krisztián édesanyja a magazinnal Mazsi és a fia kapcsolatáról is beszélt: “Valóban voltak néha vitáik, de melyik házasságban nincsenek? Én úgy láttam, a fiam nagyon szerette Mazsit. Szerintem vele boldogabb volt, mint annak idején Pamelával – mondta a nagymama, aki azt is hozzátette, nagyon aggódik a másik unokájáért, Natiért.

Aggódik Natiért

„Egyelőre nem jár pszichológushoz, elegendő neki az, hogy a szokásosnál is többet foglalkoznak vele. Nati majdnem 9 éves, felfogja a történteket, amit a körülményekhez képest jól dolgoz fel. Nyáron már szeretném, ha itt lehetne velem több időt, akár heteket is, mert erre eddig nem került sor, vártuk, hogy nagyobb legyen” – mondta az asszony a lapnak, aki arról is beszélt, szerinte a fia nem volt depressziós.

Ez is érdekelhet:

Nem elég a férje elvesztése miatti gyász, a rendőrök is folyamatosan keresik Berki Krisztián özvegyét, Mazsit

Depresszió?

„Szerintem a fiam nem depressziós volt, maximum szeretethiányos. Hiányzott neki az, hogy Mazsi csak rá figyeljen, ám ez megváltozott a kicsi Emma születése után: a fiam nem bírta elviselni, hogy a második helyre került. Nem is tudom, mi történhetett, mi készítette ki ennyire. A temetést Mazsi intézi, én képtelen lennék rá, de biztos, hogy Krisztián is ezt akarná! Az az igazság, hogy a mai napig abban reménykedem, hogy a fiam megjelenik a kapuban” – mondta a gyászoló édesanya. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Berki Krisztián – Forrás: TV2