Rosszabbodott a februárban mindkét szemére megvakított kemecsei édesanya állapota. Lakatos Gabriella szakított a barátjával, Gy. Attilával, aki nem volt hajlandó ebbe beletörődni. A férfi hiába próbálta magát visszakönyörögni, ezért erőszakhoz folyamodott.

Korábban elrabolta

Ahogy a Kékvillogó.hu hírporálon beszámoltunk róla, a fiatal édesanyát volt párja a szakítás után elrabolta, ám a lánynak sikerült megszöknie és feljelentést tennie. Gy. Attila ezután megpróbálta rábírni, hogy a feljelentést vonja vissza, és adjon neki egy új esélyt, de a 22 éves nő egyikre sem volt hajlandó. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megverte

A környezetében csak Gengszternek nevezett férfi éktelen haragra gerjedt, a volt szerelmét irgalmatlanul megverte, majd mindkét szemgolyóját kinyomta.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tudták megmenteni a látását

Az orvosoknak esélyük sem volt a fiatal lány látását megmenteni – írja a Bors. Gabriella legfőbb támasza azóta a fivére, Róbert, aki viszont epilepsziában és gerincbántalmakban szenved, és bár szociális munkás oklevéllel rendelkezik, nem talál munkát.

Romlik az állapota

Gabica 40 ezer forintos ápolási díjából élünk – mondta a Borsnak Róbert, és hozzátette: Az utóbbi hetekben hirtelen romlásnak indult a húga állapota.

Folyamatos törődésre szorul

Begyulladt a kötőhártyája, így ki kellett venni a műszemgolyókat a szemüregből. Most is kagyló takarja a szeme helyét Naponta ötször kell a száraz kötést cserélnem, és cseppentenem Gabica szemüregébe. Még szerencse, hogy ápolói képesítéssel is rendelkezem – magyarázta a testvér.

Öt éves a kislánya

Gabriella erős nő, de néha ő is úgy érzi, nem bírja tovább a megpróbáltatásokat. „A kislányom, Mira miatt erősnek kell maradnom. A napokban ünnepeljük az 5. születésnapját, nem ronthatjuk el az örömét. Nem is tudja, hogy hatalmas fájdalmaim vannak” – mondta az édesanya.

Nem kért bocsánatot

Ordítani tudnék, de nem teszem. Mirácska látta a kivett szemgolyóimat. Azt hiszi, hogy csak pihennek, hogy később még jobban lássak velük – árulta el az édesanya, akitől a történtek óta nem kért bocsánatot kegyetlen támadója.

Nem adja fel

Meg sem próbálta velem felvenni a kapcsolatot, igaz, amit tett, azt szinte nem is lehet megbocsátani. Hiszem, hogy az Úr megsegít, és ugyan az orvosok egyelőre azt mondják, hogy nincs megoldás arra, hogy még gyönyörködhessek a napfényben, nem adom fel a reményt – jelentette ki az édesanya.

Főzni szokott

Gabriella egyre ügyesebben mozog a testvérével közös otthonában, a vasárnapi, három fogásos ebédet pedig már egyedül szokta megfőzni. Szeretne kapni egy vakvezető kutyát, de annak feltétele, hogy megtanuljon fehér bottal járni, amire viszont egyelőre nem viszi rá a lélek.

Új tanúkat hallgatnak ki

Hétfőn a Nyíregyházi Járásbíróságon folytatódott a nő elrablásának ügye. Keddre tervezték az ítélethirdetést, ám ez elmaradt, ugyanis kiderült, hogy további tanúk meghallgatása szükséges. A maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés, illetve az emberülési kísérlet ügye még nyomozati szakaszban van. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Lakatos Gabriella – Forrás: TV2