A BRFK a lakosság segítségét kéri egy 10. kerületben történt garázdaság ügyében. Egy férfi ugyanis minden előzmény nélkül megtámadott egy idős embert egy játszótéren.

Eljárás indult

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 10. Kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Még a nyáron történt

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2022. július 7-én 15 óra körül egy 10. kerületi játszótér mellett minden előzmény nélkül megrugdosott és megütött egy idős embert, aki könnyű sérülést szenvedett. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem találják

Az elkövetőről felvétel is készült, azonban a videón szereplő férfi beazonosítása eddig nem vezetett eredményre, ezért kéri most a rendőrség a lakosok segítségét.

Itt történt az eset:

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 10. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotón a férfi:

Itt a videó:

Ez is érdekelhet:

Végezni akart osztálytársával a 16 éves Győr-Moson Sopron megyei fiú – azonnal lecsapott rá a TEK

Kiemelt kép: police.hu videorészlet