Sokkot kapott Dietz Gusztáv, Laky Zsuzsi férje, aki jól ismerte a dunakeszi tragédia áldozatait, O. Melindát és kisfiát, Maxit. Gusztit mostanában nem kerülik el a tragédiák. Augusztusban egy férfit mentett ki a Dunából, aki barátnőjével egy gumicsónakból zuhant a vízbe. A 22 éves lány meghalt.

Tragédia Dunakeszin

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, vasárnap este egy szigetszentmiklósi férfi kivégezte családját. Zoltán együtt töltötte a hétvégét 7 éves kisfiával. Vasárnap este vitte haza Maxit Dunakeszire, ezután egy fegyverrel agyonlőtte anyósát, volt feleségét és gyermekét is. Tette után magával is végzett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Összeomlott Laky Zsuzsi férje

Jól ismerte a Dunakeszin lelőtt családanyát és 7 éves kisfiát a Pest megyei Gödön élő Laky Zsuzsi férje. A ketrecharcos Dietz Gusztáv teljesen összeomlott, amikor megtudta, hogy ki a családi kivégzés áldozata – írja a BudaPestkörnyeke.hu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A Homokszigeten ismerkedtek meg

„Azóta ismertem őket, amióta Gödön, a Homokszigeten Melinda váratlanul odalépett hozzám, hogy készítsünk egy közös fotót. Utána derült ki, hogy az unokanővérem egyik nagyon jó barátnője, őt akarta meglepni a szelfivel” – mondta Guszti.

A kisfiút is ismerte

„A fiával, a kis Maximiliennel is találkoztam, emiatt még szörnyűbb átélnem, ami történt. Mostanában egyébként is elég sok körülöttem a tragédia. Rengeteg indulat van bennem a téma kapcsán”.

Szóltak a szirénák

„Nagyon megviselt a tragédia! Háromnegyed órán át hallottuk a szirénázó mentőket, rendőröket, a feleségem, Zsuzsi mondta is, hogy itt valami nagyon nagy baj van, de nem gondoltam volna, hogy személyes érintettségem lesz a tragédiában” – mondta Laky Zsuzsi férje a Borsnak.

Hisz a lélekvándorlásban

Guszti arról is beszélt, hogy reméli, van lélekvándorlás és a gyilkos meg fog bűnhődni. „Egész egyszerűen nem tudom azokat az embereket jól kezelni, akik nőket, gyerekeket bántanak. Szívem szerint egy küzdősport edzést szerveznék nekik, hogy megtanulják, kivel erőszakoskodhatnak, és kivel nem”.

Tragédia Gödön

Laky Zsuzsi férje az utóbbi hónapokban több tragédia szemtanúja is volt. Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, augusztus végén egy fiatal pár gumicsónakkal ment a vízbe Gödön. A fiatalokból álló társaság a gödi Duna-parton szórakozott. Alkoholt is fogyasztottak, a fiatalok ezután mentek csónakázni.

Guszti mentette a túlélőt

A fiú felállt a csónakban, ezután borultak vízbe. A 22 éves lány holttestét másnap találták meg. A fiút sikerült élve kimenteni.  A tragédia után kiderült, hogy a túlélőt nem más mentette ki a vízből, mint Laky Zsuzsi párja, Dietz Gusztáv. Guszti

Még látta a lány kezét

“Sajnos azóta sem sikerült még feldolgozni. Elképesztően idegesített hogy akit kihúztam a vízből, az 5 perc múlva aludt miközben mi kerestük a barátnőjét, akit állítása szerint nem akart elveszíteni! Akikkel együtt jöttek, még sem próbáltak segíteni nekünk!? Láttam még a kezét a lánynak, de csak a merev részeg párját tudtam kihúzni a vízből! A társasága mint ha mi sem történt volna szórakozott tovább!? Bántani tudtam volna őket a nemtörődömségükért, de abból megint én jöttem volna ki rosszul! Szégyellhetnék magukat pedig nagyon, de sajnos nem fogják!” – mondta Guszti a tragédia után.

Ki az a Dietz Gusztáv?

Dietz Gusztáv 2015-2016 között három profi MMA-harcot vívott, de mindegyiket TKO-val veszítette el. Utolsó meccsén komoly agysérülést szenvedett és erősen károsodott a rövidtávú memóriája. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv – Forrás: RTL klub