Édesanyja vérbe fagyott holttestére az asszony 10 éves fia talált rá. Újabb részletek derültek ki a Szamosújlakon történt kettős tragédiáról.

Kettős tragédia

Amint arról beszámoltunk, május 7-én, borzasztó tragédia történt a Szabolcs-Szatmár vármegyei Szamosújlakon. A rendőrségre csak másnap délelőtt érkezett bejelentés arról, hogy két holttestet találtak egy családi házban. Kiderült, hogy egy házaspár halt meg. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Mindketten meghaltak

A két holttestre a reggel felébredő gyerekek találtak rá. B. Mária vérbe fagyva feküdt a ház egyik szobájában, rá a 10 éves fia talált rá. A mentők J. Géza testét is megtalálták: a férfi a kamrában akasztotta fel magát, elsődleges információk szerint azután, hogy elvágta felesége torkát. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Három gyermeket neveltek

A helyiek teljesen megdöbbentek a gyilkosság után. A házaspár Budapestről költözött a településre. Három gyermeket neveltek. Nemrég a legidősebb lányuk elköltözött otthonról, miután szerelmétől gyermeket vár. A helyiek szerint a szülők rengeteget dolgoztak, a gyerekek jó tanulók voltak, a család háza táján pedig soha nem volt perpatvar vagy hangos vita.

A rokonokat sokkolta a tragédia

A férfi egyik rokona, egy héttel a szörnyűség után is sokkos állapotban van. Nem érti, hogy a nyugodt, gyermekeit szerető családapát mi lelte azon a borzalmas napon. „Állandóan dolgozott, hogy mindent meg tudjon adni a családjának”.

Féltette a családját

„Soha nem ivott. Marikát nagyon féltette mindentől. Nem tudjuk, miért követte el szörnyű tettét. Erre nincs magyarázat” – mondta szomorúan a J. Géza testvére.

Aggódnak a gyerekekért

A férfi azt mondta a Borsnak, a 10 éves kisfiú találta meg édesanyja élettelen testét, majd ő szólt a lánytestvérének. „A két gyermek sokkos állapotban állt édesanyjuk holtteste felett, aztán Vanda átszaladt a szomszédba, segítségért”.

Nem tudni, ki neveli fel őket

A rokonok attól tartanak, hogy két kiskorú gyermek soha nem fogja kiheverni a traumát. A gyerekekhez elsőként az egyik nagyszülő érkezett a házhoz, majd idősebb testvérükhöz, Vivienhez kerültek. Később anyukájuk testvéréhez vitték őket. Az, hogy végül ki fogja őket felnevelni, egyelőre nem tudható. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Ha segítség kell!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: illusztráció