Egy budapesti telephelyen akart lopni a férfi, autóval bement. Amikor észrevették a szándékát, meg akarták állítani, ő viszont a gázra taposott és elütötte a telep munkatársát. Az esetről látványos videó készült, amit a cikkünk alján nézhetsz meg.

Felgyorsultak az események

Filmbe illő jelenetet rögzítettek a 18. kerület autóstelepének a biztonsági kamerái. A videón az látszik, hogy egy bordó autó megérkezik, lassan behajt, majd odalép hozzá a telep egyik munkatársa, akkor felgyorsulnak az események. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lopási szándék

A rendőrség rendelkezésre álló adatok alapján egy autós január 7-én 12 óra 20 perckor – lopási szándékkal – behajtott egy 18. kerületi telephelyre.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elsodorta a férfit

Miután észrevették, a telephely egyik munkatársa vissza akarta tartani, de elsodorta az előtte álló férfit, majd elhajtott. A dolgozó könnyű sérülést szenvedett.

Elfogták a tettest Kerepesen

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának nyomozói január 10-én megtalálták az autót, és kerepesi lakcímén a feltételezett elkövetőt is elfogták.

Veszélyeztetés

A 21 éves K. Miklóst közúti veszélyeztetés és segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, mely során beismerő vallomást tett.

Sosem volt jogsija

Kiderült, hogy a férfinak sosem volt jogosítványa, és a járművezetéstől is eltiltották; ezek miatt felelősségét külön eljárásban vizsgálják, ahogy a lopás körülményeit is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a videó az esetről

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból