Baleset miatt lezárták az 51-es utat, Taksony térségében – közölte az Útinform. Személyautó és kisteherautó ütközött össze, a baleset helyszínét Taksonyon belül lehet elkerülni. Tucatnyi baleset történt a mai napon.

Súlyos sérült is van

Egy ember életveszélyes, kettő könnyű sérülést szenvedett a taksonyi balesetben. Személyautó és kisteherautó ütközött össze, a baleset helyszínét Taksonyon belül lehet elkerülni – írta az Útinform. Az MTI úgy tudja, hogy egy embert mentőhelikopterrel vittek kórházba.

Összetört autó

MTI/Mihádák Zoltán

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ütközés az M0-áson

Az M0-s autóút északi szektorán, az M3-as autópálya felé vezető oldalon a Megyeri híd után, a 74-es km-nél két személyautó karambolozott. A külső sávot lezárták, a forgalom lassan araszolva halad. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

4-es úton is baj történt

A 4-es főúton, Szajol és Szolnok között a 106-os km-nél négy személyautó ütközött össze. A Budapest felé tartók csak egy sávon közlekedhetnek.

Táblázat

Ütközés a 10-es úton

A 10-es főúton, Pilisjászfalu térségében, a 30-as km-nél két teherautó balesete miatt félpályán halad a forgalom.

Budapest peremén

Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi péntek délelőtt Nagykovácsiban, a Zsíroshegyi úton. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály van a baleset miatt.

Diósd

Megcsúszott és lesodródott az útról egy személyautó Diósdon, a Krisztina térnél. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Hajnalban is kisteherautós baleset

Összeütközött egy személyautó és egy kistehergépkocsi Budapest XXIII. kerületében, az Ócsai úton. A baleset következtében a személygépkocsiba egy ember beszorult, őt a dabasi hivatásos tűzoltók szabadították ki. A munkálatok idejére teljes szélességében lezártak.

A legfrissebb hír Borsodból jött

Összeütközött egy személyautó és egy kisbusz a Szerencs és Prügy közötti útszakaszon. A karambol következtében a kisbusz az árokba hajtott. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Videón a telephelyi ámokfutó

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán