Vízbe fojtotta egyéves kislányát egy nő a 18. kerületben. A nő tette után bement a rendőrségre és feladta magát. Most vádat emeltek ellene.

Megölte gyermekét

A 38 éves nő, április 5-én megölte egyéves gyermekét. P. Orsolya másnap bement a rendőrségre, és elmondta, hogy a Havanna utcai lakásában mit tett.

Elfogták a nőt

A rendőrök a 18. kerületi lakásban megtalálták a gyermek holttestét. A nőt a rendőrök a BRFK Központi Panaszirodáján elfogták.

EZ IS ÉRDEKELHET! “Elismerem, hogy bűnt követtem el vele szemben, de szeretném magamhoz venni” – kisfiáért küzd az asszony, aki megszülte, majd magára hagyta a gyereket a patak partján

Vízbe fojtotta

A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy P. Orsolya a fürdőkádban vízbe fojtotta gyermekét. A gyilkosság indítékáról azonban azóta sem adott ki semmilyen információt a rendőrség.

EZ IS ÉRDEKELHET! Cigarettaparázzsal égette meg 3 éves gyermeke lábát a brutálisan kegyetlen apa: a másik gyermekét és feleségét is rendszeresen kínozta

Beismerte tettét

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztályának nyomozói a nőt 2020. április 5-én emberölés bűntett miatt őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki, amely során beismerte tettét, P. Orsolya azóta letartóztatásban van.

Befejezték a nyomozást

A rendőrök befejezték a tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés ügyében a nyomozást, az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek. 

NE HAGYD KI! A 14 éves szomszéd kislányt akarta bántalmazni, végül édesanyjával végzett: 3 gyermek maradt árván

Kiemelt kép: helyszínelés a társasházban – Forrás: police.hu