Brutális módon terrorizálta és kínozta gyerekeit és feleségét egy Békés megyei férfi. Késsel megvágta az egyik kisfiú kezét, a másik gyermek lábát cigarettaparázzsal égette meg.  A bíróság mindössze 5 év letöltendő szabadságvesztésre ítélte.

Kiemelték a gyerekeket a családból

A mezőberényi házaspárnak hat kiskorú gyermeke van, közülük ötöt a hatóságok kiemeltek a családból.  Ugyanakkor engedélyezték számukra, hogy a gyerekeket meghatározott időszakra magukhoz vegyék.

Januárban otthon voltak a gyerekek

Idén január 5-e és 31-e között a 3 és a 7 éves fiúgyermekek a házaspár Békés megyei otthonában tartózkodtak.

FIGYELEM! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Verte és kínozta a 3 éves gyereket.

A három hét otthontartózkodás alatt az apa a 3 éves kisfiút egy légycsapóval többször nagy erővel megütötte. Majd a lépcsőnek dobta és a földhöz vágta. Lábát cigarettaparázzsal megégette.

Súlyos égési sérüléseket szenvedett a gyerek

A kisfiú összesen 19 rendbeli, nyolc napon túl gyógyuló – köztük másodfokú égési – sérüléseket szenvedett.

EZ IS ÉRDEKELHET!

A 7 éves kisfiú tenyerét megvágta

A hétéves fiút szintén többször megütötte, arcát párnába nyomta addig, amíg fuldokolni kezdett. továbbá egy 7,5 centiméteres pengehosszúságú késsel a tenyerét többször megszúrta és megvágta.

A felesége fejét falnak verte

De a feleségét is bántalmazta, megrúgta, a fejét pedig a falnak verte. Az egyik alkalommal azért, mert nem vágott fel elegendő tűzifát, egy másik alkalommal pedig azért, mert a sértett rászólt, hogy a kályhából a hamut ne a szőnyegre seperje.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Saját apjától szült gyermeket a 14 éves szabolcsi lány: anyja elhagyta a 6 gyermekes családot, szerelmes lett egy másik férfiba

5 évet kapott

A bíróság az 5 év letöltendő börtönbüntetés kiszabása mellett megszüntette a férfi szülői felügyeleti jogát. Az ítélet nem jogerős, mert az elkövető és védője fellebbezést jelentett be.

Kiemelt kép: illusztráció