Amin arról a Kékvillogó is beszámolt az utcán, az autója mellett fordította maga ellen engedéllyel tartott fegyverét egy férfi Vas megyében, péntek este. A sérültet egy arra járó férfi és felesége próbálta meg újraéleszteni. A fejbelőtt férfit válságos állapotban szállították ezt követően kórházba, az életét azonban már nem lehetett megmenteni.

A tragédia percei

A tragédia idején a férfi felesége is a helyszínen volt, ám már nem tudta megakadályozni a férfit a tettében. A drámai jeleneteknek szemtanúja volt egy péktermékeket áruló furgon sofőrje is, az újraéletsztést pedig a szomszédban élő büntetés-végrehajtásnál dolgozó férfi és a felesége kezdte meg.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Sokáig küzdöttek az életéért

S. Gyuláért nagyon sokáig küzdöttek, válságos állapotban szállították kórházba, azonban vasárnap hajnalban életét vesztett, írja a Blikk. A portál úgy tudja, hogy a férfi engedéllyel tartott egy 9 milliméteres kaliberű fegyvert, ezzel oltotta ki a saját életét.

Megszólalt egy barátja

“A tragédia előtt nem sokkal még ott voltam nála és arról beszéltünk, milyen munkákat fogunk elvégezni együtt a hétvégén. Aztán elmentem, és amikor visszaértem, a rendőrautók már itt álltak a ház előtt és le volt zárva minden.”

Látszott, hogy nyomasztotta valami

“Már napok óta látszott rajta, hogy valami rettenetesen nyomasztja. Mindig vidám volt, de mostanában jóval szótlanabb lett valamiért. Tudtam róla, hogy gondjai lehetnek a magánéletben, de nem nagyon beszélt róla, inkább magába fojtotta az érzéseit” – mondta a lapnak Ferenc, aki már nagyon régóta ismerte az áldozatot.

Kapcsolódó:

Szombathelyen éltek

A portál információi szerint a férfi Szombathelyen élt a feleségével, azonban az utóbbi hónapokban sok időt töltött a közeli faluban lévő hétvégi házban. A párnak két felnőtt fia volt, valamint unokájuk is született. Az 54 éves férfi a Vas Megyei Kormányhivatal Mezőgazdasági Osztályán dolgozott, vadászati felügyelőként.

Magánéleti gondjai lehettek

A lapnak a férfi egyik ismerőse azt mondta, magánéleti gondjai lehetettek. “A végzetes napon Gyula füvet nyírt, a felesége pedig hirtelen megjelent és összevesztek. Ezután a kocsija mellett, a hídon lőtte fejbe magát. Az utóbbi időben nagyon lefogyott, lelkileg biztosan nem volt vele minden rendben.”

Ha segítség kell!

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: 112press