A Pest megyei Örkénynél meghalt egy motoros balesetben vasárnap délután. Pár órával korábban a 6-os úton vesztette életét egy motoros Mecseknádasd közelében.

Autóval ütközött

A 4607-es úton, a Bartók Béla út és a Rákóczi út kereszteződésénél ütközött össze egy személyautóval a motoros. A baleset következtében a motorkerékpárt vezető 46 éves kecskeméti férfi a helyszínen meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hasonló balaset történt a 6-os úton is

Vasárnap délután a 6-os főúton, Mecseknádasdnál is életét vesztette egy motoros, miután összeütközött egy személyautóval.

MotoMia motoros találkozó Budapesten

Az ORFK-OBB támogatásával a KTM Centrum a MotoMia motoros találkozót tartott szombaton. A motoros évadnyitó eseményt a főváros XI. kerületében, az M1-M7 autópálya közös bevezetőjénél található Vizsla utcában rendezték meg.

Biztonságos motorozás

A találkozó alapvetően a biztonságos motorozásról szólt. A regisztrálók részt vehettek motoros vezetéstechnikai képzésen is, amelyet a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Nagytétényi úti objektumában tartottak a testület profi oktatói. A helyszínre a résztvevőket rendőrségi kíséret vezette fel.

Ügyességi vetélkedő

A rendezvényre kilátogató motorosok kérhettek és kaphattak technikai támogatást, térítésmentesen átvizsgálták a jelentkezők gépeit, és a csomag része volt a futóműállítás is. Motoros ügyességi vetélkedőt a Safety Hungary tartotta, a legjobbakat díjazták. Voltak még koncertek is.

Megemlékezés a korábbi áldozatokról

Délután hat órakor szintén rendőri felvezetéssel indult el motoros konvoj Óbudára, a Flórián térre, hogy az ott álló emlékműnél mécsesgyújtással emlékezzenek meg a közúti balesetek során elhunytakról – számolt be a rendőrség honlapja.

Fának hajtott Budapesten

Fának hajtott egy személyautó Budapest XVII. kerületében, a Pesti út és a Cinkotai út kereszteződésében. Mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Ez is a hétvégén történt

Címlapfotó: police.hu.