Németh Róbert rendőr főtörzsőrmester, a Tatai Rendőrkapitányság körzeti megbízottja egy baleset szemtanúja volt. Azonnal a 85 éves férfi segítéségre sietett a mentők kiérkezéséig.

Többeknek segített már

Több bajbajutottnak segített már Németh Róbert rendőr főtörzsőrmester, körzeti megbízott. Így történt ez a napokban, is, amikor egy tatai baleset szemtanúja volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Baleset történt

Az Ady Endre út és a Szabadság tér kereszteződésében történt a baleset, amiben egy kerékpárral közlekedő idős férfi sérült meg.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megkezdte a sérült ellátását

A Police Medic instruktor megkezdte a sérült ellátását, őt izolációs fóliára fektette, és a nyaki gerincet – nyakrögzítő gallérral – stabilizálta, számolt be róla a honlapján a rendőrség.

Fotó a helyszínről:

Közben értesítették a mentőket

A sérült lábát a főtörzsőrmester rögzítette, valamint fedőkötést is készített. Az időközben értesített mentőszolgálat munkatársai a további ellátást folytatták és a 85 éves férfit kórházba vitték.

Ez is érdekelhet:

Pár napja egy szabadnapos mentőtiszt mentett életet

Amint azt a Kékvillogó is megírta lánya ballagására igyekezett szabadnapján Fejér megye vezető mentőtisztje, amikor Pest megyében egy kamion csapódott előtte a szalagkorlátnak.

Nem lélegzett

“Bajtársunk és egy ismeretlen egészségügyi dolgozó azonnal megálltak és megvizsgálták az 50 év körüli sérültet, aki nem lélegzett.” – írta posztjában az Országot Mentőszolgálat.

Megkezdték az újraélesztést

Miközben értesítették a mentésirányítást, megkezdték a sofőr újraélesztését, amihez hamarosan egy szintén arra autózó orvos házaspár is csatlakozott.”

Amíg a mentők kiértek

“A mentők kiérkezéséig egymást váltva végezték a mellkasi nyomásokat, ami végül sikerre vezetett és a férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk!” – írta bejegyzésében pár nappal ezelőtt az OMSZ. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: police.hu