Valószínűleg a dohányboltba igyekezett, egy bokor mögül lépett az útra az a gyalogos, akit Hatvanban ütöttek el péntek este. Az elgázolt ember a kórháza szállítás közben halt meg,  

Halálos gázolás

Gyalogost gázolt egy autó Hatvanban, a Rákóczi úton. A gyalogos kórházba szállítás közben életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Dohányboltba mehetett

Az Agria TV információi szerint az áldozat egy bokor mögül lépett az útra, a másik oldalon lévő dohányboltba igyekezhetett. A rendőrség teljes útlezárás mellett helyszínelt az este folyamán.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tilos jelzésen akart átkelni

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy a közelmúltban Budapesten, a 12. kerületi Szilágyi Erzsébet fasorban egy gyalogos férfi tilos jelzésen akart átkelni vagy átszaladni a villamosmegállóból a buszmegállók oldalára, amikor neki balról, a Hűvösvölgy felől zöld jelzésen érkező Suzuki SX4 elütötte.

Métereket repült a férfi

A férfi a szélvédő jobb oldalának csapódott, majd métereket repült, mielőtt az úttestre zuhant. Igen súlyosan megsérült, a nagy erőkkel a balesethez kiérkező mentőknek (két esetkocsi és egy rohamkocsi is a helyszínen volt) újra kellett éleszteniük. 

A ruháját is levágták róla

Emiatt a ruháját is levágták róla, majd a földön stabilizálták az állapotát, ezután tudták csak a mentőautóba helyezni és kórházba szállítani. A Suzukiban utazó idős házaspár nem sérült meg a balesetben.

Trükkös átkelőhely

A gyalogosok szempontjából trükkös ez a gyalogátkelőhely, emiatt már eddig is számos gázolás történt – ugyanis amikor jobbról, a Szent János kórház felől a forgalom piros jelzést kap, rendszeresen van, aki úgy gondolja, pár másodpercen belül a gyalogosoknak úgyis zöld lesz, és elindul, esetleg átfut keresztben a gyalogátkelőn, hogy a megállóba éppen beérkező buszt még elérje.

A Hűvösvölgy felől még zöld van

Csakhogy a Hűvösvölgy felől még legalább 15 másodpercig zöld van, és a villamossíneken keresztül folyamatosan érkeznek a járművek… Elképzelhető, hogy ennél a balesetnél is ez lehetett a kiváltó ok.

Halál Kecskeméten

Halálra gázoltak egy nőt Kecskeméten – közölte még az ünnepek előtt a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Zebrán ütötték el

A baleset a Vízmű utcában történt, vasárnap 0 óra 26 perckor Kecskeméten. Egy személygépkocsi ütötte el a kijelölt gyalogátkelőhelyen sétáló nőt, aki a helyszínen meghalt – olvasható a közleményben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció