Tövestől döntötte ki az út menti fákat egy Mercedes terepjáró, majd az árokban felborult szombat éjszaka Soltvadkert és Tázlár között, Felsőtelep határában. Az autó vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították a kiskunhalasi kórházba.

Letért az útról a Mercedes

Helyszíni információink szerint a Mercedes Soltvadkert irányába haladt, amikor egy enyhén balra ívelő kanyarban eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Letarolta a fákat

Ezt követően a jobb oldali útpadkára, majd az árokba sodródott, és csaknem hetven méteren át letarolta és tövestől döntötte ki az útjába kerülő fákat.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A tetőnyíláson át emelték ki

A személyautó végül a tetejére borulva állt meg. A gépkocsit vezető férfit a soltvadkerti önkormányzati tűzoltók és a kiskőrösi mentők az autó tetőnyílásán keresztül emelték ki.

Súlyosan megsérült

A férfi súlyosan megsérült, úgy tudjuk, hogy mindvégig eszméleténél volt, kommunikált a mentőkkel, akik a helyszíni ellátás után a halasi kórház baleseti osztályára szállították.

Vizsgálják az okokat

A helyszínelés és a műszaki mentés miatt órákon át teljes szélességében lezárta az utat a rendőrség, a baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai szakértő bevonásával vizsgálja, írta meg a baon.hu.

Második születésnap

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy a második születésnapját ünnepelte az a fiatal nő, aki csütörtökön délután szenvedett autóbalesetet a Veszprém megyei Uzsa térségében. A hölgygépkocsija egy kisteherautóval ütközött a 84-es főút 14-es kilométerénél. 

 Óriási szerencse

A Seatot vezető fiatal nőnek óriási szerencséje volt, ugyanis csak könnyebben sérült meg. Annak is örülhettek a baleset részesei, hogy a hölgy egyedül utazott a gépjárműben, ugyanis az autó lényegében rommá törött.

Baleset Zalaegerszegen

Amint arról a Kekvillogó.hu is beszámolt, december 25-én, egy 81 éves zalaegerszegi férfi Opeljével a belső elkerülő útról, elsőbbségadás nélkül kanyarodott ki balra, a Hock János útra, és autója elejével érintőlegesen nekiütközött a város felől, a Körmendi út irányába tartó motornak, amely viszont nekicsapódott egy arra haladó Mercedesnek. 

Meghalt a 23 éves fiú

A motort egy 23 éves férfi vezette. több métert csúszott, és bár a segítség azonnal kiérkezett, olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció