Meghalt az a gyógyszerész, akit a rendőrség két napja körözött, két holttestet találtak az egyik szegedi lakásban.

Megtalálták a holttestét

Holtan találták a szegedi kettős gyilkosság miatt égre földre keresett dr. V. Attila gyógyszerész – tudta meg a Blikk. A holttestet Szeged közelében találták meg, a férfi végzett magával szörnyű tette után.

Egy szerelmespárt ölt meg

Egy fiatal nő és a szerelme életét oltotta ki a 28 éves szegedi gyógyszerész, dr. V. Attila, aki ellen kíméletlen hajtóvadászat indított a rendőrség. Bár a helyszínre a legmagasabb felszereltségű rohamkocsit riasztották, a tragikus sorsú szerelmespár életét már nem lehetett megmenteni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kettős gyilkosság

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, kettős gyilkosság történt Szegeden. A bűncselekmény a Petőfi Sándor sugárút egyik társasházában történt, a férfi és a nő holttestét vasárnap este fedezték föl. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szombat éjszaka történt

A belvárosi épület környékét a rendőrség még hétfő délelőtt is lezárva tartotta, folyt a helyszínelés. A rendőrség tájékoztatása szerint a kettős gyilkosság szombat éjszaka történt.

Körözték az elkövetőt

 A bűncselekménnyel egy 28 éves férfit gyanúsítottak, aki elmenekült a helyszínről és autóval elhagyta a várost. Vele szemben elfogatóparancsot adtak ki.

Egy gyógyszerész ölhetett

Az MTI információi szerint a feltételezett tettes egy szegedi gimnáziumba járt, majd gyógyszerésznek tanult, és a bűncselekményt megelőzően is a szakmájában dolgozott a város egyik bevásárlóközpontjában működő patikában.

Többször látták ott az autót

Az egyik, szomszédos lépcsőházban élő férfi azt mondta, hogy többször is látta a ház előtt azt a Mercedes C200-as típusú autót, amivel a több ember megölésével gyanúsított férfi elmenekült, viszont a gyilkosság idején semmi sem tűnt fel neki.

Nincs probléma a lakókkal

Egy másik férfi pedig, akinek az irodája van a szomszédos lépcsőházban arról beszélt a Délmagyarországnak, hogy a házban többségében idősek laknak, nem szokott probléma lenni a lakókkal.

Mercedessel menekült

A feltételezett elkövető 2021. június 19-én éjszaka két embert ölt meg Szegeden, egy belvárosi lakásban, majd elmenekült. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi az MCE-141-es forgalmi rendszámú, szürke, tetőablakos Mercedes C200-as típusú személyautóval hagyta el a várost. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a gyilkosság

Ha segítség kell!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! 

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a gyilkosság után – Forrás: police.hu