Kettős gyilkosság történt Szegeden vasárnap. Egy belvárosi lakásban egy nő és egy férfi holttestét találták meg. Körözik az elkövetőt.

Két embert öltek meg Szegeden

Két holttestet találtak a rendőrök egy szegedi lakásban vasárnap. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság azt írta a police.hu oldalon, hogy egy nőt és egy férfit öltek meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Eljárás indult

Holttestüket este találták meg egy belvárosi lakásban. A rendőrség több emberen elkövetett emberölés gyanúja miatt indított eljárást  ismeretlen tettes ellen.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gépfegyveresek is megjelentek

 A Szegeder helyi hírportál azt írta, a Petőfi Sándor sugárúton gépfegyveres katona őrizte a helyszínt, a rendőrök mellett mentős rohamkocsi és egy mentőorvosi autó is megjelent.

Körözik az elkövetőt

Hétfőn hajnalban a rendőrség elfogatóparancsot adott ki Dr. Vitális Dániel Attila ellen, aki megalapozottan gyanúsítható a több emberen elkövetett emberöléssel.

Mercedessel menekült

A 28 éves feltételezett elkövető június 19-én éjszaka ölte meg a két embert, majd elmenekült az MCE-141-es rendszámú, szürke, tetőablakos Mercedes C200-as típusú autóval. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Őt körözi a rendőrség

Vitális Attila Dániel
Vitális Attila Dániel – Forrás: Rendőrség

Ha látta, hívja a rendőrséget

Kérik, aki a férfit felismeri, hollétéről bármit tud, haladéktalanul tegyen bejelentést a 112-es segélyhívón, vagy névtelenül az ingyenes Telefontanún (06-80-555-111). Külön kiemelték, hogyne próbálják meg feltartóztatni, csak értesítsék a rendőrséget!

Kiemelt kép: Vitális Dániel Attila – Forrás: police.hu