Reménytelen szerelem fűzte női áldozatához azt a szegedi gyógyszerészt, aki valóságos vérfürdőt rendezett a szomszéd lakásában. Vadászpuskával végzett a fiatal pár férfi tagjával. Majd meglőtte a nőt, aki miközben haldoklott, az elkövető megerőszakolta. V. Attilát később magával is végzett.  

Szerelmes volt áldozatába

V. Attilát a későbbi áldozatának női tagja iránt reménytelen szerelem fűzte. A gyógyszerész azonban nem tudott beletörődni abba, hogy a nő nem lehet az övé, ezért pár hete ő is lakást bérelt ugyanabban a Petőfi sugárúti társasházban csak azért, hogy plátói szerelme közelében legyen.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sokat veszekedett mostani párjával

V. Attila és a nő is gyógyszerészként végzett ugyanazon az egyetemen, de a lány soha nem akart semmit az illetőtől. Csakhogy a nő valódi kapcsolata sem volt felhőtlen, a zárt ajtó ellenére a szomszédok gyakran hallották a veszekedés hangjait.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Heteken át leste a párt

A Blikk úgy tudja, V. Attila pár héttel a gyilkosság előtt szerezte meg a vadászpuskához a fegyvertartási engedélyt, vélhetően azért, hogy leszámoljon a nővel és a vetélytársával. Heteken át leste, figyelte a párt, akikkel végül szombat este kíméletlenül végzett.

Vadászpuskával ölt

A Blikk információi szerint V. Attila gyógyszerész vadászpuskával megsebesítette a szomszédban lakó nőt, majd lövéssel kivégezte annak párját. Ezután brutálisan megerőszakolta a haldokló nőt, és autójával eszeveszett tempóban elmenekült.

A lány édesanyja találta meg a holttesteket

A lány szülei telefonon nem tudták elérni a fiatal párt egyik tagját sem, ezért vasárnap a lakásukhoz mentek. Valóságos vérfürdő látványa fogadta az édesanyát. A fiatal, megbecstelenített nő holttestén kívül annak új párja is lőtt sebekkel, élettelenül feküdt a szobában.

Értesítették a rendőröket

Ezután a lány szülei értesítették a rendőröket is, akik gyorsan rájöttek, hogy a patikus ölhetett, aki a Mercedesével még szombaton este elmenekült.

Hajtóvadászatot indítottak

A kutatásba bevontál a Terrorelhárítási Központ munkatársait is. Sokan azt hitték, hogy külföldre szökött, a nyomok azonban Békés megyébe vezettek, így a hajtóvadászatba bekapcsolódott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya is.

Öngyilkos lett az elkövető

Végül hétfőn délután a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának helikoptere vette észre a férfi autóját a Békés megyei Szanazugnál, ahol megtalálták a holttestét. Öngyilkos lett.

Szegedtől 114 kilométerre találták meg az elkövető autóját

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: police.hu