A férfi szerette volna, ha enyhítik a büntetését. Ennek érdekében fellebbezett is, ám nem érte el célját.

Döntés született

A Győri Fellebbviteli Főügyészség indítványozására helybenhagyták annak a férfinak a büntetését, aki egy tizennégy éves lányt zaklatott. Kiderült, hogy nem volt a férfi számára ismeretlen a gyermek, a lány nagynénjének a férje volt ugyanis. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így csalta a lakásába

A férfi azt ígérte a kislánynak, hogy kutyát fognak sétáltatni. Miután a lány a házához ért, a pincébe hívta. Mindez még 2017-ben történt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Olyat tett, amit nem lett volna szabad

A kislány megrémült, ám a férfit ez nem zavarta. Többször is megcsókolta, majd olyan tevékenységet végeztetett vele, amit nem lett volna szabad.

Három évvel később folytatódott a történet

2020 elején aztán ismét rá tudta venni az immáron 17 esztendős lányt, hogy találkozzanak. Kocsival ment érte oda, ahol a lány lakott. Egy közeli erdőben végül a faiatal akarata ellenére magáévá tette.

A lány hallgatott

A 17 éves lányt örökbefogadták, és tartott attól, hogy el fogja veszíteni a szüleit, ha szólni mert a történtekről bárkinek. Így aztán úgy döntött, elhallgatja azt, hogy milyen szörnyűséget művelt vele a férfi.

Ezek is érdekelhetnek!

Elítélték a férfit

Hogy miként derült fény a férfi tettére, az nem derül ki a főügyészség közleményéből. A férfit a Székesfehérvári Törvényszék ítélte el. 9 év fegyházbüntetésre ítélték, és 10 évre eltiltották a közügyektől.

A férfi nem hagyta annyiban a dolgot

A férfi és ügyvédje enyhítésért fellebbezett. Szerették volna, ha már nem is törlik el a büntetést, de legalább csökkentik annak időtartamát. A vádlott számításai azonban nem váltak valóra.

Nem kegyelmeztek neki

A Győri Ítélőtábla egyetértett a 2023. március 2-án kihirdetett határozatában a fellebbviteli főügyészség álláspontjával. Ez azt jelenti, hogy a férfi kénytelen lesz letölteni az eredetileg kiszabott időtartamú fegyházbüntetését, és a közügyektől való eltiltás következményeivel is számolnia kell.

Ősszel szigorítja a kormány a gyermekvédelmi törvényt

Az még nem tisztázott, hogy milyen módon, de idén ősszel várhatóan szigorítani fog a gyermekvédelmi törvényen a kormány. Vélhetően ez a lépés annak a következménye, ami egy pedagógiai asszisztens kapcsán látott napvilágot a napokban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív