Nemcsak családját és ismerőseit, hanem egykori barátját és menedzserét, Házibuli Attilát is megkárosította Fekete Dávid. Egy autót vitt el tőle még 2018-ban, amiről a tulajdonosa mai napig nem tud semmit. Majd pénzt kért kölcsön, amikor Attila nemet mondott, ezután Dávid nem vette fel neki a telefont és az üzeneteire sem reagált.

Menedzserét is megkárosította

Azóta, hogy csalás és sikkasztás gyanújával letartóztatták Fekete Dávidot, szinte naponta kerülnek elő újabb károsultak. Most kiderült, az egykori megasztáros jó barátját és menedzserét is megkárosította. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy autót vitt el tőle

Tillinger Attila, ismertebb nevén Házibuli Attila is feljelentette Fekete Dávid. Dávid egy autót vitt el Attilától még 2018-ban, amiről mai napig nem tudja a tulajdonosa, hogy mi lett a jármű sorsa.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Dávid elszállította Attila autóját

„Az ominózus autó kettő másik autóm mellett nem fért el az udvarban, így a ház előtt az utcán parkolt, ideiglenesen ki volt vonva a forgalomból, így a közteresek ezt nem nézték jó szemmel. 2018-ben Dávidot arra kérte, ha lehetősége van rá, vigye el az autókereskedés telepére és tárolja ott, amíg eldől, mi lesz a sorsa” – mondta Házibuli Attila a Borsnak.

Nem akar bajba kerülni

Fekete Dávid szinte azonnal elszállíttatta az autót, ezután egy fotót küldött, hogy a kocsi a telepen van. Azóta Attila nem látta az autót és fogalma sincs mi lett a sorsa. A menedzser nem szeretné, ha a nevén lévő autó miatt ő kerülne bajba.

Pénz kért kölcsön

„A történethez hozzátartozik, hogy Dávid 2019-ben megkeresett engem azzal, hogy szeretne több millió forintot kölcsönkérni. Én akkor éppen egy súlyos operáció után lábadoztam a kórházban, kértem, hogy később térjünk erre vissza.” – magyarázta Házibuli Attila.

Nem tudta elérni Dávidot

Attila nemet mondott a kérésre, ettől a pillanattól kezdve többé nem reagált menedzsere hívásaira és üzeneteire. Azokra sem, melyekben arra kérte, hogy rendezzék a nála tárolt autó sorsát.

Feljelentést tett

„Amikor kirobbant Dávid körül a botrány, egyszerűen nem tehettem mást, mint hogy az ügyvédem tanácsára magam is feljelentést tettem, hiszen nem tudhatom, hogy az autó mikor és milyen körülmények között bukkan majd fel és ugye, továbbra is a nevemen van… Bízom benne, hogy a rendőrség hamarosan a nyomára akad és nem kell éveken át részese lennem ennek a nagyon szomorú ügynek” – mondta Tilinger Attila.

100 milliós csalás

Amint arról már többször is beszámolt a Kékvillogó.hu, Fekete Dávidot több mint 100 milliós csalással vádolják. Az énekes nemcsak barátait és ismerőseit károsította meg, hanem családját is szinte földönfutóvá tette. Jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Családját is megkárosította

Édesanyja albérletbe kényszerült, felesége nevére pedig több tízmilliós kölcsönt vett fel. Van olyan család, aki szintén földönfutó lett, ráment a házuk és az autójuk, mert kölcsönadtak és bíztak Fekete Dávidban.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tillinger Attila – Forrás: Facebook