Ahogyan arról a KékVillogó is beszámolt több százmillió forintos tartozást halmozott fel Fekete Dávid. Az egykori megasztáros a károsultak szerint különböző kölcsönöket vette fel, majd nem törlesztette. Egy család miatta vált földönfutóvá. Továbbá az énekes családját is nehéz helyzetbe hozta, ugyanis felesége nevére rengeteg pénzt vett fel. Most pedig kiderült: Fekete Dávid édesanyja is a fia miatt kényszerült albérletbe.

Anyukája el kellett, hogy adja a házát

Mint kiderült a zenész édesanyának azért kellett megválnia a házától és panelbe költöznie, hogy a tetemes tartozásokat felhalmozó fia valamennyit tudjon törleszteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az egész családot nagyon nehéz helyzetbe hozta

Fekete Dávid tehát az egész családján nagyon nehéz helyzetbe hozta, hiszen mint ahogy azt BudapestKörnyéke.hu is megírta az énekes a felesége nevére is hatalmas összegű hitelt vett fel, most pedig az édesanyja házát is elhazárdírozta – írja a Blikk.

Fiának adta a pénzt

A lap azt írja, hogy az egykor a tehetségkutatóban felbukkant énekes édesanyjának azért kellett eladnia a házát, hogy a fia tudjon törleszteni, a bulvárlap továbbá arról is beszámol, hogy Fekete Dávid már évek óta benne van ebben az adósságspirálban. Mint írják folyamatosan újabb és újabb helyekről próbál pénzt szerezni, annak érdekében, hogy korábbi tartozásait törlessze és persze azért, hogy a kamatokat fizesse. KAPCSOLÓDÓ: Fekete Dávid újabb károsultja szólalt meg: miatta karamboloztam terhesen

Elkótyavetyélte a házat, amiben felnőtt

“Elkótyavetyélte az anyja házát, ahol ő maga is felnőtt. Hát milyen ember az ilyen? Szegény asszony segíteni akart neki, amire ráment az otthona. Idős fejjel most albérletben kell élnie a takaros ház helyett, amelyért egész életében dolgozott” – mondta a lapnak felháborodva Dávid egyik károsultja.

Egy családtag is megerősítette

A fenti információt egyébként a család egy tagja is megerősítette, ám az ügyben sem Dávid, sem az ügyvédje nem nyilatkozott. “Igen, Klára már egy társasházban lakik, igazából egy panelben, mert Dávidnak adta a pénzt, aki persze elherdálta” – mondta a családtag, aki úgy tudja, hogy az énekes jelenleg hol az anyjánál, hol pedig a féltestvérénél húzza meg magát.

Ezek is érdekelhetnek:

Összeomlott a sikeres vállalkozó képe

Fekete Dávid kétes ügyletei kapcsán még március elején láttak információt napvilágot: akkor egy azóta már törölt Facebook posztban azzal vádolta meg a feleségét, hogy egy másik férfi miatt elhagyta őt, azonban pár napra rá kiderült, hogy Dávid is félrelépett, sőt a sikeres vállalkozó képe is hamar összeomlott, Dávid ráadásul saját maga vallotta be, hogy döbbenetes összegekkel tartozik.

Megszólaltak a károsultjai

Ezt követően a károsultjai is megszólaltak, nemrégiben ugyanis a Tények Plusz műsorában szólaltak meg azok, akiket Dávid állításuk szerint megkárosított, nem kevés pénzzel, hanem százmilliókról van szó. Egy győri férfi elmondta, hogy az énekes a felesége nevére vett fel 73 millió forint hitelt, amit nem törleszt, valamint hozzátette, hogy az egykori megasztáros állítása szerint még lopott is, ugyanis eladott egy járművet, majd másnap visszalopta azt.

Van, aki az otthonát veszítette el

Egy másik férfi állítja, hogy az otthonát is elveszítette Fekete Dávid miatt, így 6 hónapos terhes feleségével költözni kényszerülnek. Ő pénz és autókat is bízott az énekesre, ám ő azokat mind eltüntette, mert azt nem mondta neki, hogy brutális adóssága van, ennek részleteiről a LikeNews.hu hírportál számolt be.

Feljelentést tettek

A két megszólalt férfi már megtette a feljelentést Fekete Dávid ellen, ám elmondásuk szerint rajtuk kívül mások is a rendőrséghez fordultak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Fekete Dávid – Forrás: TV2