Elképesztő történetről számolt be nemrégiben a baleset-info oldala. A portál beszámolója szerint péntekről szombatra virradó éjszaka egy ázsiai vendégmunkást egyáltalán nem zavarta, hogy tilosban parkolás miatt kerékbilincs került a gépkocsijára, beült és el akart hajtani vele.

Máskor sikerült

Állítása szerint máskor ettől le szokott jönni a szerkezet – sajnos most ez nem jött össze és felszántotta vele az utcát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a képtelen manőverről:

A képhez tartozó alt jellemző üres; 46819b061ba66d364d826ad672937819-1024x576.jpg a fájlnév
Fotó: baleset-info.hu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Reggel halálos baleset történt Budapesten

Mint ahogyan azt lapunk is megírta halálos baleset történt szombat hajnalban Budapesten, a 11. kerületben, a Hegyalja úton.

Kapcsolódó:

Ketten meghaltak

Ahogyan arról beszámoltunk Hegyalja út 50. szám előtt eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze két autó. Az egyik járműben négyen utaztak, akik közül a vezető és az egyik utas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik jármű két utasa szintén megsérült.

Helyszíni felvétel:

A képhez tartozó alt jellemző üres; D__MI20210626003-1024x699.jpg a fájlnév
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Helyszínelés

A rendőrök a helyszínelés idejére a Hegyalja út Pest felé tartó forgalmát a BAH-csomóponttól, a Buda felé tartó forgalmát pedig az Avar utcától lezárták.

Felvétel a helyszínről:

A képhez tartozó alt jellemző üres; D__MI20210626001-1024x683.jpg a fájlnév
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Tolna megyében egy fiatal lány halt meg néhány nappal ezelőtt

Kékvillogó is megírta számolt be róla, hogy egy fiatalokkal teli autó lesodródott az 56-os főútról, Várdomb és Szekszárd között, ezt követően pedig becsapódott az út melletti szegélybe. A jármű gyakorlatilag a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, az utasok közül egy fiatal könnyen, hárman pedig súlyosan megsérültek, egy 17 éves lány pedig meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: baleset-info.hu