A részeg férfi azért ölte meg feleségét, mert a nő felrótta neki, hogy nem mosta el a konyhakést. A vérbe fagyott édesanyát lánya találta meg. A gyilkos beismerte tettét, 13 évet tölthet majd rács mögött.

Bejelentés érkezett

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy kegyetlenül végzett válófélben lévő feleségével egy 51 éves férfi Újfehértón. Július 28-án este egy nő tett bejelentést a rendőrségen. Azt mondta, hogy újfehértói otthonukban édesanyját eszméletlen állapotban találta, édesapját pedig érkezésekor még látta távozni autójával. Ekkor még nem lehetett tudni, hogy gyilkosság történt.

Gyilkosság történt

A kiérkező rendőrök egyértelműsítették, hogy a 48 éves nő bűncselekmény áldozata lett, ezért emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elfogták

A szabolcsi nyomozók néhány órán belül, az Újfehértóról Hajdúböszörménybe vezető út mellett elfogták a férfit. Az 51 éves támadót kihallgatták, őrizetbe vették. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Őrizetben a gyilkos

Forrás: police.hu

Válófélben voltak

Elmondta, hogy a feleségével válófélben voltak, több konfliktus volt közöttük, ezúttal is összeszólalkoztak, és a vita hevében egy konyhai késsel többször megszúrta. Korábban előfordult már az is, hogy rendőrök mentek ki hozzájuk.

A legfiatalabb gyermeke talált rá

A meggyilkolt 48 éves asszony Debrecenben dolgozott. Négy gyermeke volt, három fiú és egy lány, közülük a legfiatalabb talált rá az édesanyára, ő értesítette a rendőrséget. Kiderült, hogy a pár már a válópert is beadta, azonban egyik fél sem akarta elhagyni a takaros, kiváló állapotú családi házat.

Ámokfutás a konyhakéssel  

Az azóta elkészült vádirat szerint a tragikus estén a feleség először szóvá tette azt, hogy a férje ivott, majd megjegyezte, hogy nem mosta el a konyhakést, amit előző nap is használt. A nő fel is vette a pultról a 23 és fél centis pengéjű konyhakést, ekkor viszont a férje egyik pillanatról a másikra valóságos ámokfutóvá vált.  

18 késszúrás

A szúrások a feleségét a mellkasán és az egész testén eltalálták, a sérülései pedig olyan súlyosak voltak, hogy már a helyszínen meghalt. Hiába érkeztek ki a mentők, már nem tudtak segíteni a szerencsétlenül járt asszonyon.

13 évet kaphat

 A napokban pedig vádat is emeltek ellene emberölés miatt. A férfi a kihallgatásán beismerő vallomást tett. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség indítványozta, hogy amennyiben beismerő vallomást tesz, és nem kéri a tárgyalás megtartását, akkor 13 év börtönbüntetésre ítélje a bíróság – foglalta össze a Bors.

Egyikük sem marad a házban

„Az biztos, hogy egyikünk sem marad a házban. A lakhatásunk biztosított, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő” – mondta a meggyilkolt újfehértói asszony gyermeke. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a gyilkosság helyszíne. Forrás: police.hu