Amint arról a Kékvillogó is beszámolt kegyetlenül végzett válófélben lévő feleségével egy 51 éves férfi Újfehértón. Ahogy azt portálunk is megírta július 28-án 20 óra 44 perckor egy nő tett bejelentést a rendőrségen. Azt mondta, hogy újfehértói otthonukban édesanyját eszméletlen állapotban találta, édesapját pedig érkezésekor még látta távozni autójával. Ekkor még nem lehetett tudni, hogy gyilkosság történt.

Először a mentők érkeztek

Ezt követően a mentőszolgálat helyszínre ékező munkatársai már csak a nő halálának beálltát tudták megállapítani. Láthatóan többször megszúrták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszín

Rendőrség felvétele

Gyilkosság

A rendőrök egyértelműsítették, hogy a 48 éves nő bűncselekmény áldozata lett, ezért emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. 

Elfogták

A szabolcsi nyomozók néhány órán belül, július 29-én 4 óra 58 perckor az Újfehértóról Hajdúböszörménybe vezető út mellett elfogták a férfit.

Beismerte

Mint megírtuk az 51 éves támadót kihallgatták, őrizetbe vették. A gyanúsított a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismerte, és elmondta, hogy a feleségével válófélben voltak, több konfliktus volt közöttük, ezúttal is összeszólalkoztak, és a vita hevében egy konyhai késsel többször megszúrta.

Már többször volt köztük konfliktus

A szon.hu a tragédia kapcsán most azt írja, hogy egy utcabeli fiatalember nyilatkozata szerint már többször volt konfliktus a házaspár között, előfordult már az is, hogy rendőrök mentek ki hozzájuk.

A legfiatalabb gyermeke talált rá

A portál azt írja, hogy a meggyilkolt 48 éves asszony Debrecenben dolgozott, négy gyermeke volt, három fiú és egy lány, közülük a legfiatalabb talált rá az édesanyára, ő értesítette a rendőrséget.

Beadták a válást

Az is kiderült, hogy a pár már a válópert is beadta, azonban egyik fél sem akarta elhagyni a takaros, kiváló állapotú családi házat.

Kutyaugatást hallottak

“Kutyaugatásra lettünk figyelmesek, akkor jöttünk ki, és láttuk, hogy a mentők már a helyszínen vannak” – mondta a neve elhallgatását kérő helyi fiatalember.

Megszólalt az egyik gyermeke

A lapnak sikerült elérnie az elhunyt asszony egyik gyermekét is, aki szintén a neve elhallgatását kérte. Elmondta, nem értik, miként történhetett meg ez a tragédia, bár azt nem tagadta, hogy már korábban is voltak konfliktusok a szülei között.

Egyikük sem marad a házban

“Ilyenkor kijöttek a rendőrök, aztán gyorsan elcsitult a veszekedés. Az biztos, hogy egyikünk sem marad a házban, a lakhatásunk biztosított, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő” – mondta a meggyilkolt újfehértói asszony gyermeke. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Az elfogott férj – Forrás: police.hu