Eltűnt egy 10 éves kislány Kunhegyesen, a felkutatása jelenleg is tart, a rendőrök pedig a lakosság segítségét is kérik. Ha bárki bármit tud róla, a hatóságok felé tudja jelezni.

Házuk udvaráról tűnt el

A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást folytat Vince Krisztina eltűnése ügyében. Az 10 éves kunhegyesi kislány 2022. július 30-án 10 óra 30 perc körül lakóházuk bekerített udvaráról eltűnt és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Személyleírása

A kislány körülbelül kb. 160 cm magas, vékony testalkatú, derékig érő barna haja van. Eltűnésekor lila színű egyberuhát viselt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotón az eltűnt kislány:

Ezt kéri a rendőrség

A Karcagi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Vince Krisztinát felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Karcagi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Till Tamás 22 éve tűnt el

Itt a Kékvillogó oldalán írtunk arról a 11 éves kisfiúról, Till Tamásról, aki 22 évvel ezelőtt tűnt el nyomtalanul. Tamás kerékpárral indult el otthonról, azóta senki sem látta. Szülei nem hajlandóak elfogadni, hogy fiúk már nem él, igaz eddig semmilyen, erre utaló bizonyítékot nem is talált a rendőrség. Minden ünnepre ajándékot vesznek eltűnt gyermeküknek, a napokban 33 éves lenne Tamás, szülei szívszorító üzenetet küldtek neki.

Kapcsolódó:

“Nagyon várjuk haza, és minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy előkerüljön! – szívszorító üzenetet küldött édesanyja a 22 éve eltűnt Till Tamásnak

22 éves tűnt el

A napokban lenne 33 éves Till Tamás. Ő az a fiú, aki 22 évvel ezelőtt 11 éves korában tűnt el, azóta szülei semmit nem tudnak róla, a rendőrség mai napig keresi. 

Minden alkalomra ajándékot vesznek neki

Az édesanya tavaly egy interjúban azt mondta, minden évben Tamás születésnapjára, karácsonyra és húsvétra ajándékot vesznek neki. Tamás nagyon szerette a plüssállatokat, így a gyűjteményét is gyarapítják.

Idén is ajándékot vettek

Idén sincs ez másképp: „Most is, mint minden évben minden ünnepkor, megtartottuk a születésnapját és ajándékot vettünk neki. A mai napig bízunk benne, hogy előkerül!” – mondta a Ripost-nak az édesanya, aki nem adja fel a reményt, bízik benne, egy nap még viszontlátja szeretett fiát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Az eltűnt kislány – Forrás: police.hu