Francia turisták találták meg annak a férfinek a holttestét, akit a budapesti Klauzál téren gyilkoltak meg. Azonnal hívták a rendőröket, akik először azt hitték, baleset történt, később derült ki, hogy a hajléktalant agyonverték. Az áldozat egy 50 körüli férfi, aki a környéken dolgozók szerint „kedves, normális ember volt”, senkivel sem volt konfliktusa.

Holtan találtak egy embert

Ahogy arról a Kékvillogó.hu csütörtök reggel beszámolt, a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére augusztus 10-én 0 óra 55 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest 7. kerületében, a Klauzál téren holtan találtak egy embert. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyilkosságra következtettek

Az elsődleges adatok alapján a férfi halálát idegenkezűség okozhatta, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hajtóvadászat indult

A BRFK az ügyben hajtóvadászatot indított, melynek eredményeként a bejelentéstől számított 11 órán belül azonosították, majd a józsefvárosi rendőrök a Rákóczi téren 2023. augusztus 10-én 11 óra 35 perckor elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit

Egy 30 éves férfit fogtak el

A 30 éves férfi elszámoltatása jelenleg is folyamatban van – tájékoztatott a police.hu. Az elmúlt órákban újabb megdöbbentő információk láttak napvilágot a szörnyű gyilkossággal kapcsolatban. Az egyenruhások a térfigyelő kamerák képei alapján azonosították az elkövetőt, aki tette után a Klauzál tértől nem messze, a Rákóczi téren próbált elrejtőzni.

Egy 50 év körüli férfi az áldozat

Az 50 év körüli áldozat a rendőrségtől kapott tájékoztatás szerint egy hajléktalan, akit a játszótér közelében találtak meg. Először azt hitték, baleset történt, aztán kiderült, hogy erőszakos cselekedet végzett vele.

Francia turisták találták meg

A holttestet a Tények információi szerint francia turisták találták meg, a vérbe fagyott testen rengeteg sérülést láttak. Az 50 év körüli, kopasz férfit a környéken Zoltánként ismerték.

Belharc vezethetett a tragédiához

„Valószinűleg egy konfliktus, egy belharc fajult el így. Zoltán kedves, normális ember volt, soha nem volt senkivel problémája – mondta a Tényeknek egy környéken dolgozó férfi.

Halott nő a lakásban

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy egy fiatal nőt találtak holtan egy fővárosi lakásban, a feltételezett elkövető után hajtóvadászatot indítottak a rendőrök. A rendőrség a közleményében azt írta, egy 13. kerületi lakásban július 13-án, csütörtök este 22 óra 30 perc körül találtak rá a nőre.  Az elkövető az eset után elmenekült, és ő maga értesítette a zsarukat arról, hogy mit is tett. Néhány nappal később, a Római parton fogták el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció