Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt csütörtökön este az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, 31 kilométerre a fővárostól. A rendőrségtől származó információk szerint egy 43 éves ukrán sofőr személygépkocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból kisteherautónak. Beszámolónk végén mutatjuk a helyszínen készült fotókat.

Halálos karambol

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2023. augusztus 10-én kora este az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. A rendőrségtől származó információk szerint egy 43 éves ukrán sofőr személygépkocsijával hátulról nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító kisteherautónak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A helyszínen életét vesztette

A kisteherautót vezető 33 éves mogyoródi férfi a helyszínen meghalt, 51 éves férfi utasa és az ukrán sofőr megsérült – írta a police.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Leszakadó alkatrész

Az egyik járműről leszakadó alkatrészre egy harmadik gépkocsi ráhajtott, személyi sérülés nem történt, anyagi kár viszont keletkezett.

A pálya szélén próbálták újraéleszteni

„A mentő már kint, a pálya szélén próbálnak újraéleszteni valakit, egyelőre minden sáv áll, aki még tud, menjen le Bagnál!” – írta egy szemtanú nem sokkal a baleset után az egyik Facebook-csoportban.

Teljes lezárás

A helyszíni szemle a pályatest lezárása mellett megkezdődött, a rendőrök a forgalmat a 3-as főútra terelték.

Durva hármas ütközés Vecsésnél

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy karambolozott három személygépkocsi Budapest és Vecsés határán, a 4-es főútnak a fővárost Feriheggyel összekötő szakaszán, a Lincoln út közelében. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűoltók két ember kiemeltek az autókból, és áramtalanították a járműveket. A helyszínre mentők is érkeztek. A baleset négy sávot elfoglalt az érintett útszakaszon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: police.hu