Hétfő éjszaka egy szóváltást követően dulakodott egy két kisgyermeket nevelő házaspár a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Demecserben, majd a nő egy késsel leszúrta a férjét. Az ötvenéves férfi a helyszínen meghalt. A házaspár két gyermeke végignézte a szörnyűséget.

Budapestről költöztek Demecserbe

A család pár hete költözött vissza Demecserbe Budapestről. A férfi vállalkozó volt, az egyik szomszéd szerint jól mehetett neki, hiszen minden ruhája GUCCI volt. A helyszínelés idején is egy full extrás Mercedes állt a ház előtt – írja a frissmedia.hu.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Rendszeresen veszekedtek

Egy másik szomszéd elmondta, hogy a pár között rendszeres volt a kiabálás, veszekedés. A nő sokszor sikított, jajgatott. Hétfő éjszaka arra lettek figyelmesek a szomszédok, hogy sokan érkeztek az utcába autókkal.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Baj van!

Az utcában élők hangos beszélgetésre lettek figyelmesek. Majd az áldozat egyik rokona szólt a szemben élő családnak, hogy a két kisgyermeket át kéne vinni hozzájuk, mert Zoliéknál baj történt.

Láthatták a szörnyűséget

A gyerekek valószínűleg látták, hogy apjuk az életéért küzd. Azóta némák, nem szólnak semmit. Igaz, ők még valószínűleg nem is tudják, hogy édesapjukat akkor látták utoljára élve. Édesanyjuk jelenleg bűnügyi őrizetben van.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Jogos védelemre hivatkozik

A nő jogos védelmi helyzetre hivatkozik. A rendőrség a bűnügyi helyszínelést befejezte, halált okozó testi sértés miatt folytat eljárást a 38 éves nővel szemben. Igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálják az esetet, és ha a terhelt védekezése igazolást nyer, miszerint jogos önvédelmi helyzet alakult ki, akár felmentés is lehet az ügy befejezése.

Kiemelt kép: illusztráció