Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt állítja bíróság elé a Monori Járási Ügyészség azt a férfit, aki elverte fia haragosát a pilisi vasútállomáson.

Sértegették egymást

A vádirat szerint a vádlott fia és a kiskorú sértő üzeneteket küldött egymásnak tavaly nyáron. Az apa az ominózus napon Pilisen autózott, amikor észrevette fia haragosát a barátaival.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Vascsövet dobott

Ekkor eléjük hajtott, majd kivett a kocsi csomagtartójából egy vascsövet, és azzal a fiatalok felé közelítve számon kérte a kamaszon a korábbi üzeneteit. A kiskorú felpattant a kerékpárjára és azzal elmenekült. Az elkövető még utána dobta a vascsövet, de nem találta el.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Újra megtámadta

A tini a pilisi vasútállomásra hajtott, de az apa követte kocsival, majd ismét megtámadta. Az elkövető ököllel esett a fiatalnak, aki a földre esett. A helyszínen lévő személyek ekkor elhúzták az apát a sértettől, aki ekkor visszament a gépkocsijához.

Elmenekült

Ott ismét magához vette a vascsövet és ismét a fiú felé indult. A tini ekkor a vágányok felé menekült, ahová a támadó már nem követte.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Vádat emeltek

Az ügyben a Monori Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a férfival szemben. Az állomáson történt támadásról videó is készült, amelyet ide kattintva tudod megtekinteni.

Kiemelt kép: