Olyan képeket küldött a mocskos gondolatoktól túlfűtött férfi a 10 éves kislánynak az interneten, amitől minden jóérzésű szülőnek kinyílik a bicska a zsebében. A gyermek édesanyja szerencsére időben elkapta a férfi disznólkodását és a rendőrségre ment, de a dabasi kapitányságon elhajtották, még jegyzőkönyvet sem vettek fel tőle. Ekkor lépett közbe a Magyar Önvédelmi Mozgalom és megnyomta a kétségbeesett család ügyét, hogy végre történjen valami. Egy videót is készítettek a témában, ezt a cikkünk alján éred el.

A tanárnéni küldte őket a Messengerre

A tanító néni kérésére a 10 éves gyerekeknek Messengeren kellett tartaniuk egymással a kapcsolatot. A tanárnő vélhetően nem is gondolta, hogy mekkora bajt zúdít a gyermekek nyakára azzal, hogy egy nyilvánosan elérhető közösségi platformra tereli őket, ráadásul úgy, hogy alig kaptak oktatást arról, hogyan kell okosan kezelni a Facebookot vagy a Messengert. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az édesanya érezte, hogy ez így nem oké

A kislány anyukája résen volt és érezte, hogy nem nagyon van rendben, amit az iskola kér, ezért leklónozta a saját telefonjára a kislányának a Messenger applikációját, vagyis az anyuka telefonján is megjelentek azok az üzenetek, amiket a lánya kapott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mocskos alak tűnt fel a Messengeren

Egy csütörtök éjszakán az édesanya arra lett figyelmes, hogy a 10 éves lányának egy ismeretlen férfi írogat. A hogyléte felől érdeklődik, azt kérdezi tőle, hány éves, egyedül van-e és azt kéri, hogy a Messenger alkalmazáson belül hívja őt fel. Ezt követően a mocskos alak a féltett szervéről küldött fotót a 10 éves kislánynak.

Lenyomozta az édesanya a mocskos alakot

Az édesanya másnap reggel bement a helyi rendőrkapitányságra, ahol elmondta mi történt. Az asszony jól kezeli a Facebookot, így a mocskos férfit egy ismerősén keresztül lenyomozta, így tudják ki ő, hol dolgozik és még azt is, hogy a Kecskeméthez közli Kerekegyházán lakik. 

Már a rokonságának sem kell a kétes férfi

Az édesanya egy közös ismerősüktől megtudta, hogy az undorító férfitől már a saját rokonsága is eltávolodott, mert ismerik a ferde hajlamait és pontosan tudják mire képes a gyermekekkel. 

Nem ugrott a rendőrség

A felháborodott, megijedt édesanya ezekkel az információkkal felvértezve joggal gondolta azt, hogy a rendőrség ugrani fog és gyorsan lekapcsolják a mocskos férfit. Sajnos nem így történt.

Nem vették fel a jegyzőkönyvet

A cikkünk alján elérhető, Magyar Önvédelmi Mozgalom videójából kiderül, hogy a gyermek édesanyját és édesapját nem vettél túl komolyan a helyi rendőrségen. Azt kérték, hogy vigyázzanak a gyerekre és írjanak a rendőrségnek e-mailt, de ők nem vesznek fel jegyzőkönyvet.

Civil szervezethez fordultak

A kétségbeesett szülők ezután fordultak az önvédelmi mozgalomhoz, ahol László Attila vezetésével a segítségükre siettek, és a nyilvánosság erejével próbálták elindítani, feltárni az ügyet.

Egy normális rendőrnőhöz került az ügy

Az önvédelmi mozgalom közbenjárására végül írásos feljelentés született, és időközben a rendőrségi vizsgálat is elindult. Az édesanya kissé megnyugodott, hogy egy normális rendőrnőhöz került az ügyük. Abban bíznak, hogy a gyermekeket szekírozó, ocsmány férfit lekapcsolják.

Egyre több a támadás

Budapesten és környékén egyre többször zaklatják ocsmány férfiak a gyermekeket és nőket. Kifejezetten kedvelt terep a HÉV, amelynek a biztonsági rendszere hiányos, a szerelvények nincsenek bekamerázva és az egyes külvárosi állomások között bőven van idejük akcióba lépni. Korábban egy ilyen ügyben csapott le a kerepesi polgármester is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A kerepesi polgármester és a rendrakás

Itt a Magyar Önvédelmi Mozgalom videója a kislány zaklatásáról

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból