Villanyoszlopnak hajtott egy autó Budapest 11. kerületében, a Budaörsi úton. A fővárosi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést a helyszínen. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás volt és mentők is érkeztek a helyszínre.

Elvesztette az eszméletét a sofőr

A baleset helyszínén a BudapestKörnyéke.hu tudósítója is ott volt, aki elmondta, hogy egy fehér színű Toyota Corolla a belső sávban érkezett a Villányi út felől, amikor a sofőr férfi rosszul lett, elvesztette az eszméletét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kidöntött egy jelzőtáblát

Ezt követően felhajtott a füves járdaszigetre, kidöntött egy jelzőtáblát, majd fékezés nélkül a belső íven álló, legelső acél villanyoszlopnak ütközött.

Arcába robbant a légzsák

A sofőr be volt kötve, emiatt az arcába robbant a légzsák, amitől meg is sérült, viszont az eszméletét sem nyerte vissza, így az egyébként enyhén emelkedő úttesten a Toyota elkezdett visszafelé gurulni.

Helyszíni felvétel:

Sikerült megállítani

Egészen a külső sáv széléig csorgott a jármű, a szemtanúk és a többi autós csak ott tudták megállítani, majd visszatolták az oszlop közelébe és egy kővel kiékelték.

Fotó a helyszínről:

Helyszíni felvétel:

Kórházba vitték

A férfi végül magához tért, már a saját lábán szállt be a mentőbe, ahol ellátták sérüléseit, majd további vizsgálatok céljából kórházba szállították. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a Corollát, amely a belső sávban vesztegelve jelenleg is fennakadást okoz a befelé haladó forgalom számára. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.