Borzalmas dolog történt november 30-án, kedden délután Budapesten: 16 óra magasságában ugyanis az 50-es villamos elgázolt egy 11 éves kislányt.

A piroson ment át

Az eset kapcsán a Metropol kereste a rendőrséget, akik a következő választ adták: „November 30-án 16 óra körül a 18. kerületi Kemény Zsigmond utcai megállónál az 50-es villamos elsodort egy 11 éves kislányt. A jelenlegi adatok szerint a gyerek a gyalogosforgalmat irányító fényjelző készülék tilos jelzése ellenére lépett a szerelvény elé” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Fejsérülést szenvedett

A lap megkeresésére ezen túlmenően az Országos Mentőszolgálat is reagált, akik elmondták, hogy a kislányt az eset után kórházba szállították, fejsérülést szenvedett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pár hete egy idős hölgyet gázoltak el

A Budapestkörnyéke.hu is beszámolt róla, hogy az idős asszony át akart menni az utca túloldalára, de nem vette észre az érkező teherautót. A jármű elütötte, a néni koponyája az aszfaltnak csapódott csaknem fél órát küzdöttek a mentők az életéért, a sofőr megrendülten figyelte az eseményeket.

Gyorsan megérkeztek a mentők

Elsodorta az asszonyt

Szintén a Balaton utcából egy platós kisteherautó szeretett volna a Szemere utcára balra, a Körút felé kikanyarodni, sajnos az idős hölgy valószínűleg a tehergépkocsi holtterébe került, a sofőr nem észlelte, hogy valaki át akar menni az utcán, így kis sebességgel ugyan, de elsodorta a járókelőt.

Ez a teherautó ütötte el az asszonyt

Beütötte a fejét

Az asszony a földre zuhanva beütötte a fejét, de az adrenalin hatására fel akart kelni és tovább haladni, szerencsére a szemtanúk nem engedték.

Rendőrök biztosították a közlekedést

Koponyasérülés

Súlyos koponyasérülést szenvedett, a mentőszolgálat munkatársai sokáig, legalább fél óráig stabilizálták az állapotát, majd légútbiztosítás mellett szirénázva szállították kórházba.

Mindent bevetettek a mentők

Megrendült a sofőr

A kisteherautó vezetője ezalatt láthatóan megrendülten figyelte a küzdelmet a hölgy életéért, amely végül sikerrel járt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: 50-es villamos – Forrás: Wikipédia