A gyanú szerint a 42 éves férfi verekedni kezdett, miután nekihajtottak egy előttük haladó gépkocsinak. A debreceni rendőrök a helyszínen elfogták.

Fékezés után koccanás

Egy nő közlekedett a személyautójával 2021. december 1-jén 17 óra körül Debrecenben, a Szoboszlói úton. A sofőr forgalmi okokból fékezni és lassítani kezdett, azonban ekkor a mögötte haladó Suzuki nekihajtott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Jöttek az indulatok

A balesetben ugyan senki nem sérült meg, a Suzuki utasa mégis kipattant a járműből és ingerülten számon kérte az Audi vezetőjét. A férfi azt sérelmezte, hogy megítélése szerint túlságosan hirtelen kezdett fékezni az előttük közlekedő autó, írja a police.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a helyszínről:

Fotó: police.hu

Ököllel ment ki

A nő férje próbálta szépszóval, kulturáltan nyugalomra inteni a Suzuki utasát, a férfi azonban cserébe többször tenyérrel és ököllel is megütötte őt. A helyszínre érkező rendőrök azonnal megbilincselték a dühöngő utast, majd előállították a rendőrkapitányságra.

Súlyos testi sértés

Súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie a püspökladányi lakosnak.

Balhé a 6-os úton

Pár héttel ezelőtt itt a Kékvillogó oldalán írtuk meg, hogy a Szekszárdi Járási Ügyészség közölte, közúti veszélyeztetés bűntette és más bűncselekmények miatt emelnek egy 40 éves óbányai férfi ellen, aki 2019 augusztusában, a 6-os számú főút egyik körforgalmában büntetőfékezéssel vett revansot egy szabályosan közlekedő autóson.

A családja is az autóban ült, de nem érdekelte

A vádirati tényállás szerint a vádlott 2019 augusztusában, délután, személygépkocsijával közlekedett a 6-os számú főúton Szekszárd térségében, Budapest irányába. Az autóban rajta kívül a felesége, az anyósa és kettő kiskorú gyermeke utazott. 

Rádudált

Az elkövető – a párhuzamos közlekedésre alkalmas útszakaszon – nagy sebességgel elhaladt a 35 éves szigetszentmiklósi férfi által vezetett személygépkocsi mellett, miközben „rádudált”, mert szerinte a sértett korábban szabálytalanul kanyarodott rá az útra. A sértetti járműben a vezető 46 éves élettársa utazott még.

Büntetőfék

Az M9-es autóút felé vezető körforgalomhoz érve a férfi váratlanul állóra fékezte a járművét, amely miatt a mögötte közlekedő sértetti gépkocsi hátulról belé ütközött. Ezután a vétlen autó vezetője és utasa, valamint a vádlott is kiszálltak, akin a nő számon kérte, hogy mit csinál, miért veszélyezteti az ő és a saját gyermekei életét?

Ököllel ütötte a nőt

Az elkövető a sértett kijelentésén feldühödve, becsmérlő kifejezések közepette többször ököllel arcul ütötte a nőt, majd visszaült a gépkocsijába és elhajtott. A nő a bántalmazás következtében zúzódásos, könnyű sérüléseket szenvedett, derül ki az ügyészség közleményéből.

Közúti veszélyeztetés

A vádlott a magatartásával az általa vezetett és a mögötte haladó gépkocsiban utazók életét, testi épségét közvetlenül veszélyeztette, akit az ügyészség közúti veszélyeztetés bűntettével, garázdaság vétségével és könnyű testi sértés vétségével vádol.

Ez várhat rá

A Szekszárdi Járási Ügyészség a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetés, pénzbüntetés, valamint közúti járművezetéstől eltiltás kiszabását szorgalmazza a Szekszárdi Járásbíróságnál. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: police.hu