Letartóztatták azt a 30 éves budapesti férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkolta az eltűntként keresett 29 éves M. Györgyöt Gyálon. A támadó több mint egy tucat szúrással végzett az áldozatával. Tette előtt megkérte M. Györgyöt, hogy vigye el őt a nagyszüleihez. Az ők házukban történt a szörnyűség.

Eltűntként keresték a 30 éves férfit

Amint arról beszámolt a BudaPestkörnyeke.hu, M. György testvére csütörtökön jelentette be a hozzátartozója eltűnését a 9. kerületi kapitányságon, miután a férfi nem ment haza. Hiába keresték, sem őt, sem a luxusautóját nem találták. A rendőrségen, az áldozat testvére elmondta, hogy a férfi előző nap elment hazulról, és azóta sem tudja hol van.

Gyilkosság áldozata lett

Telefonja ki volt kapcsolva, és a Mercedes típusú kocsiját sem találták.  Kiderült, hogy M. György brutális gyilkosság áldozata lett. A családot péntek éjszaka értesítették arról, hogy Gyálon, egy romos házban megtalálták a keresett személy holttestét és autóját is.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megszólalt a gyászoló édesanya

M. György édesanyja szombaton azt mondta, fiát vélhetően pénzért és nagy értékű órájáért gyilkolták meg, a tettest elfogták. „Hozzá indult akkor, és elcsalták valahova”

Elfogták az ismerősét

A luxusautót egy ponyvával vonta be a tettes, fadarabokkal borította be, hogy úgy tűnjön, mintha már egy jó ideje ott állt volna. A rendőrök nem sokkal ezután elfogták M. György egyik ismerősét, akit a gyilkossággal gyanúsítottak. K. Richárdra, a 9. kerületben, a Tűzoltó utcai lakásában csaptak le a nyomozók.

Az elrejtett autó

Forrás: police.hu

A nagyszüleihez mentek

A holttestet egyébként egy disznóólból kialakított melléképületben találták meg. Az ügyész a bűncselekmény részleteivel kapcsolatban megerősítette, hogy a gyanúsított és a sértett ismerte egymást. A gyanúsítás szerint, K. Richárd megkérte M. Györgyöt, hogy vigye el Gyálra a nagyszüleihez.

Nem voltak otthon

A helyiek, a tragédia után azt mondták, az idős házaspár nem volt otthon a szörnyű éjszakán. A ház, a gyilkosság óta is üresen áll.

Elszámolási vita

„Itt szóváltásba keveredtek, egy korábbi elszámolási vita miatt, és a gyanúsított legalább tizenöt alkalommal megszúrta az áldozatát, majd a cselekménye után elrejtette a holttestet és a kocsiját is” – mondta az ügyész, hozzátéve, több elfogatóparancs is érvényben volt a gyanúsítottal szemben más ügyek miatt.

Nem tett vallomást

A brutális emberöléssel gyanúsított férfi megtagadta a vallomást a gyanúsítotti és bírósági kihallgatása során. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával és letartóztatta a budapesti férfit.

Letartóztatták K. Richárdot

Az ügyészség szökés, elrejtőzés, bizonyítás megnehezítésének veszélye, és bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a férfi letartóztatását, amit az ügyben eljáró nyomozási bíró el is rendelt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: ebben a disznóólban találták meg M. György holttestét