Már mozgóképeken is megnézhetjük, hogy mi is zajlott le csütörtök este a Pest megyei város benzinkútjánál.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Amint erről a Kékfény.com is beszámolt,  csütörtök este Érden, az Iparos úton két, többfős társaság összeszólalkozott. A vita lövöldözésig fajult, aminek következtében egy 50 éves férfi meghalt, több sérültet pedig a mentők kórházba vittek.

A hírhedt esetről a rendőrség most egy videót tett közzé.

A felvételen jól látszik, az enyingi és az érdi társaság összecsapása.

Ahogy azt már megírtuk a videón is látható, hogy botokkal, kövekkel, ásóval és minden más egyéb eszközzel esnek egymásnak a két társaság tagjai.

Először egy másik benzinkúton verekedtek, majd autóba pattantak, s ekkor vette kezdetét az autós üldözés. Amikor az egyik csapat utolérte a másikat, kipattantak az autóból, majd rárontottak a másik kocsiban ülőkre. Már az autóban elkezdték őket szurkálni és kitépni a járműből – írja a Blikk.

Egyikük súlyos sérüléseket szenvedett, s bár a mentők stabilizálták az állapotát, az 50 éves férfi belehalt a sérüléseibe.

A rendőrök 13 embert már elfogtak a brutális ügyből, köztük azt a 36 éves férfit is, akit a gyilkossággal gyanúsítanak.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu