Ne tévesszen meg senkit az aranyos néni kinézet, felvételen szereplő nő egy pékségben lopta el egy másik személy pénztárcáját.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A kiemelt fotón szereplő nő július 11-én nem sokkal fél 11 óra előtt bement Szegeden, a Lugas utcában lévő pékségben.

Mint mindenki más, a nő is sorban állt a többi vevővel együtt, majd a megtévesztő korú és külsejű nő a sorban előtte álló személy oldaltáskájából kivette a pénztárcáját, az esetről a police.hu adott hírt.

Az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített a gyanúsítottról.

A rendőrség kéri, hogy ha képeken látható nőt felismeri, esetleg tudja, hogy hol található jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.).

A névtelenség megőrzése mellett telefonon is adhat információt a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62/562-400-as hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Kiemelt kép: rendőrségi felhívás – Forrás: police.hu