Őrizetbe vették azt a férfit, aki a nyomozók szerint megölte a falubelijét Bódvalenkén a múlt héten.

Őrizetbe vettek egy férfit

A nagy erőkkel indított, kitartó és minden részletre kiterjedő nyomozás eredményeképpen a rendőrök december 23-án azonosították, elfogták és őrizetbe vették azt a bódvalenkei férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy megölt egy idős asszonyt a falujában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Holtan találtak egy idős nőt

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy holtan találtak egy nőt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A rendőrök bejelentés alapján mentek be a bódvalenkei lakásba, ahol már csak az ott lakó asszony élettelen testére bukkantak rá. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Meggyilkolták

Mivel a nő halálával összefüggésben idegenkezűség gyanúja merült fel, így a rendőrök azonnal megindították a nyomozást. Kiderült: a 70 év körüli asszony gyilkosság áldozata lett.

Sógornője talált rá

Az RTL Híradó értesülései alapján az asszonyra sógornője talált rá. „A kilincs nem volt bezárva, úgyhogy bementem. Ott volt az asztal mellett” – mondta a nő.

Nem ment át hozzá

Az idős asszony mindennap találkozott vele, péntek reggel azonban nem ment át hozzá az áldozat, ez vált gyanússá. Az asszonyt előző éjjel megtámadhatták, de hogy pontosan mi történt, még derült ki.

Sokkoló események

A rendőrség gyilkosság miatt rendelt el a nyomozást. A helyi lakosok azóta félnek attól, hogy őket is megtámadják. Az idősek bezárkóztak, az egész falut sokkolták az események.

Nyomravezetői díj

A gyilkos ellen hajtóvadászat indult. A Kékvillogó.hu írt arról, hogy még nyomravezetői díjat is kitűztek, hátha tud valaki információkkal szolgálni.

1 millió forint

Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti.

Visszavonták

A police.hu írt szombaton délelőtt írt arról, hogy visszavonták a nyomravezetői díjjal kapcsolatos felhívást, Ebből már következtetni lehetett arra, hogy sikerrel járt a nyomozás.

Karácsony után tájékoztatnak

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az ügy részleteiről sajtótájékoztató keretein belül fog beszámolni, amit karácsony után tartanak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció