Már nem tud ünnepként tekinteni karácsonyra. Ezt nyilatkozta az a férfi, aki egy évvel ezelőtt szenteste vesztette el párját, Viktóriát. A nő kisfia ajándékáért ment el otthonról a karácsonyi készülődés közben, amikor megtörtént a tragédia: egy autós átcsúszott a szemközti sávba és a 47 éves asszony kocsijának csapódott frontálisan.

Kisfiúk miatt karácsonyoznak

Szabó Kálmán az RTL-nek, azt mondta, 11 éves kisfiuk miatt ünneplik a karácsonyt, de a család felnőtt tagjainak ez már soha többé nem lesz ünnep. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Soha többé nem lesz ünnep

„A páromat pont szenteste elveszíteni …  itt már nincs karácsony, nincs ünnep” – mondta a megtört férfi.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kitépték a szívét

Kálmán azt is mesélte, hogy bár már egy év eltelt, ugyanúgy, ha nem jobban hiányzik nekik Viktória. Párja elvesztése olyan érzés volt, mintha kitépték volna a szívét. Annyira összhangban voltak a nővel, hogy el sem tudja képzelni, hogy más társa legyen. Viktória volt élete nagy szerelme, és bármit megtenne, hogy visszakapja.

„Anyával álmodtam”

„A kisfiam pont a minap mondta, hogy anyával álmodtam, hogy nem halt meg. Ilyen álmom már nekem is volt, és szerintem a családból mindenkinek, hogy ő hazajött és nincs semmi baja” – mondta könnyek között.

Rettenetes ütközés

Mint akkor beszámoltunk róla, a Hentes utcai kereszteződésében egy autó nekicsúszott a nő járművének. Viktória, a baleset áldozata éppen kisfia ajándékával tartott hazafelé, amikor baleset érte. Az édesapa közös gyermekükkel, Ábellel pedig a karácsonyfát diszitette, amikor megtudták a rettenetes hírt.

Nem lesz jobb

Szabó Kálmán megjegyezte, mindenki azt mondja, hogy egy ilyen tragédia után, hogy az idő majd meggyógyít, de ő pont az ellenzkezőjét érzi.

Nem lehet megbocsátani

Hozzáfűzte, nem is azt érzi, hogy más társ kellene, „őt szeretném, ha lehetne bárhogy megoldani, hogy visszakapjam”, mivel neki Viktória volt a nagy szereleme, az igazi társa, aki azonban pótolhatatlan. „Mondhatom azt, hogy megbocsájtok, de ezt nem lehet megbocsájtani” – szögezte le.

Fia egy éve pszichológushoz jár

Szabó Kálmán azt hiányolja, hogy legalább egy bocsánatkérő emailt írhatott volna a baleset okozója, vagy bármilyen módon kereshette volna őket, de ez nem történt meg. Fia egy éve most már pszichológushoz jár folyamatosan, és próbálja meg feldolgozni a történteket.

Új autót kapott

A 22 éves férfinek semmi baja nem lett a tragikus baleset során, sőt, hamarosan már vett is egy másik autót és újra vezet. Kiderült korábban már összetört egy BMW-t, amit az apja tanyáján tartanak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: BudapestKörnyéke.hu.