Mellkaskompresszió, befúvás. Mellkaskompresszió, befúvás. Mellkaskompresszió, befúvás. A pomázi járőr percekig tartó mozdulatsorok végén a bajba jutottal együtt lélegzett fel.

Élettársa talált rá

Öngyilkossági kísérletről érkezett segélyhívás 2021. május 12-én délelőtt. A bejelentő felakasztva találta élettársát, mikor hazatért. Késsel levágta és próbálta újraéleszteni, közben telefonált segítségért. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hiába csengettek a rendőrök

A pomázi címre elsőként a rendőrök érkeztek, ám hiába csengettek, kürtjeleztek, senki nem reagált. Egyikük átmászott a kerítésen és belülről nyitotta a kaput, majd a lakásba érve rátaláltak a bejelentő nőre, aki próbált földön fekvő élettársán segíteni.

8 perc után kezdett újra lélegezni

Az egyik járőr a mentőknek rádiózott, közben társa elkezdte a mozdulatsorokat. A magatehetetlenül, eszméletlenül, légzés és keringés nélkül fekvő férfi 8 perc után kezdett önállóan lélegezni, pulzusa is tapintható volt. Stabilan oldalára fektették és folyamatosan figyelték, míg a mentők megérkeztek és kórházba vitték.

Pár napja Vas megyében akasztotta fel magát egy férfi

Itt a KékVillogó oldalán is beszámoltunk róla, hogy pár nappal ezelőtt Vas megyében felakasztotta magát egy idős férfi. Mint megírtuk Zoltán bácsi azután követte el végzetes tettét, hogy szeretett felesége, Klári néni elhunyt.

Véget vetett életének

Nem tudta elviselni rajongva szeretett felesége elvesztését, ezért az otthonában véget vetett az életének a Vas megyei Boba településen élő Zoli bácsi. 

Megrázta a falut a tragédia

A 70 év körüli férfi azután hozta meg a végzetes döntést, hogy nejét, Klárát az ágyban fekve holtan találta. A kettős tragédia nagyon megrázta a községben élőket. Mindenki nagyon szerette és tisztelte az idős párt.

Túlélték a koronavírust

„Soha életemben olyan szeretetet és harmóniát nem láttam, mint ami köztük volt. Amióta az eszemet tudom, kézen fogva jártak, még a boltba is így mentek együtt. Nagyon szép életük volt, amíg Klárika meg nem betegedett. A papa akkor is mindenben mellette volt. Klári néni felépült, aztán mindketten elkapták a vírust, de azt is legyőzték” – mondta egy helybéli férfi.

Vasárnap még a kertben kapáltak

Egész életükben szorgalmasan dolgoztak, még idős korukban is állatokat tartottak és zöldségeket termesztettek. A helyik még vasárnap is látták őket, ahogy együtt kapáltak a kertben. Soha nem veszekedtek, szinte mindenki irigyelte őket, mert a szerelmük láthatóan még öregségükre sem múlt el.

A lányuk talált rájuk

A tragédiát a pár egyik gyermeke fedezte fel, amikor átment idős szüleihez. A lányuknak az lett gyanús, hogy a szülei nem vették fel a telefont, pedig korábban ilyet soha nem csináltak.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció