Az állat halálra rémült, miután csapdába esett. Néha vacogott, máskor pedig morgott megmentőire.

Beszorult a vaskerítésbe

A katasztrófavédelem Facebook-oldalán osztották meg a megható videót, amin egy vaskerítésbe szorult kutyát mentenek meg a gödőllői tűzoltók.

A KékVillogó legfrissebb hírei

Így szabadították ki

Mint írták a szerencsétlenül járt ebet végül feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani. A kutyus megmentésére egyébként kedd éjszaka sietettek a lánglovagok Dányban.

https://www.facebook.com/watch/?v=340702453861509

Nem mindennapi mentések

A KékVillogó is beszámolt róla nemrégiben, hogy az M4-es autópályára tévedt egy kiscica. A rémült kis állatot két monori motoros rendőr mentette meg az autópályán leselkedő veszélyektől.

Új családot is kapott a cica

Ha pedig mindez nem volna elegendő azt is kiderült, hogy a cicus nem pusztán az életét köszönheti a rendőröknek, hanem az új családját is, ugyanis egy arra járó autós örökbe fogadta a kicsit.

A rendőrök már kacsacsaládot is mentettek

Szintén a KékVillogón írtunk róla, hogy Kacsacsaládot mentettek a paksi rendőrök. A szárnyasokat akkor egy állatvédő egyesület fogadta be.

Égő házból is mentettek már állatot

A 11. kerületi Fegyvernek utcában egy panellakásban keletkezett tűz még szeptemberben. A kiégett ingatlanból a tűzoltók kimentettek egy kiskutyát.

Meredek történet

Nem mindennapi történetből jut elég, szintén írtunk róla, hogy Megszökött két kenguru a Miskolci Állatkertből szeptember elején.

Kiemelt kép: Illusztráció