Az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett annak a Volkswagennek a sofőrje, aki kedd délelőtt frontálisan ütközött egy sódert szállító nyergesvontatóval Taksony és Bugyi között.

Hirtelen áttért a szemközti sávba a Volkswagen

Kedden délelőtt egy 66 éves szigetszentmiklósi férfi haladt Volkswagen Touran gépkocsijával az 5202-es úton Bugyi felé, az 51-es főút felől. Információink szerint horgászni indult, ám amikor a felsőványi elágazás után egy enyhe balkanyarból kijött autójával, az egyenes szakaszon hirtelen áttért a bal oldalra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hiába akarta kikerülni a Volkswagent, árokba borult a teherautó

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Oldalára borult a nyergesvontató

Lehet, hogy rosszul lett, vagy esetleg elaludt, mindenesetre sajnos éppen az odaérkező Iveco nyergesvontatóba csapódott szemből, amely sódert szállított. A nyergesvontató vezetője megpróbálta elkerülni a bal oldalra áttért Volkswagent, elrántotta jobbra a kormányt, amitől az Iveco lehaladt az útról, kidöntött néhány kisebb fát, majd a bal oldalára borult, a sóder pedig az árokba szóródott.

Ennyi maradt a Volkswagenből

Kimászott a sofőr a teherautóból

A billencs sofőrje használta a biztonsági övét, így nem sérült meg súlyosan, a szélvédő helyén ki tudott mászni a roncsból. A Touran vezetője beszorult, nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, például leszakadt a bal karja.

Roncsok és törmelék az úton

Az autó sofőrje nem élte túl

A sérült sofőrt a szigetszentmiklósi és fővárosi hivatásos, valamint a délegyházi önkéntes tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, de sajnos az élettel összeegyeztethetetlen sérülései keletkeztek, a helyszínen meghalt.

Pont a vezető oldalát kapta el a kamion

Katasztrófális baleset

Az elhunyt sofőr nem volt bekötve, de ebben az esetben a biztonsági öv sem segített volna túlélni a balesetet. A Taksony és Bugyi közötti összekötő út még cikkünk megjelenésekor is le van zárva, nemsokára kezdődik a billencs műszaki mentése, úgyhogy még órákig marad a lezárás.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elszállítják a roncsot

Kanalazzák ki a maradék sódert a teherautóból

Fotók: Kékvillogó.hu/G.K.