A józsefvárosi benzinkúton kért segítséget két motoros rendőrtől egy vecsési férfi, miután feleságénél megindult a szülés. A járőrök megkülönböztető jelzéssel vitték a fiatal szülőket a kórházba.

Benzinkútnál kértek segítséget

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály motoros rendőrei 2022. június 20-án reggel 9 óra körül Budapesten, az Orczy téren éppen egy benzinkútnál tankoltak, amikor egy kétségbeesett apuka ment oda hozzájuk. A férfi a kocsiban vajúdó párjához kért segítséget.

Rendőri felvezetés

rendőrségi közlemény szerint az egyenruhások azonnal cselekedtek, megkülönböztető jelzés használatával az autót pár perc alatt egy 13. kerületi klinikához vezették, ahol már várták a várandós nőt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Vecsésről indultak

A szülők Vecsésről indultak el hétfő reggel a fővárosi kórházba, amikor útközben megindult az anyukánál a szülés. Antalics Máté főtörzsőrmester és Gulyás Csaba törzsőrmester megnyugtatták a házaspárt és megkülönböztető jelzéssel felvezették őket a kórházhoz – írták a Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatalos Facebook-oldalán.

A rendőröktől kértek segítséget

Mint megírtuk a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály munkatársaitól kért segítséget egy autós 2021. május 13-án 10 órakor a 7. kerületben. 

Beindult a szülés

A férfi odaszaladt a rendőrökhöz, és jelezte nekik, hogy az autóban ülő feleségének szülési fájdalmai vannak. A rendőrök, azonnal cselekedtek, és kéklámpával, szirénát használva vezették fel a házaspár autóját.

Dér Heniék kértek segítséget

Később kiderült, hogy a vajúdó kismama, Dér Heni, aki akkor már több napja várta, hogy megszülessen első gyermeke. Közösségi oldalára többször posztolt arról, hogy milyen módszerekkel próbálja beindítani a szülést.

Az énekesnő egy egészséges kisifút hozott a világra

Forrás: Facebook

Málnalevél teát ivott

Az énekesnő napokig málnalevél teát ivott, amely meghozta az eredményt. A rendőri felvezetés után pár órával meg is született kisfia Bendegúz. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a hős rendőrök – Forrás: BRFK