Elképesztő, ami a budapesti családdal történt. A 35 éves férfi beütötte a fejét, elvitte a mentő, majd a családja soha többé nem látta. Bejelentették a rendőrségen a férfi eltűnését, de sem ők, sem a rendőrség nem tudta, hogy a férfi időközben meghalt és ismeretlenként már el is temették.

Elütötte a vonat

A 35 éves férfit augusztus 2-án szállították kórházba, miután otthonukban beverte a fejét. A Péterfy utcai kórházban összevarták, majd kiengedték, de soha nem érkezett haza. Mint kiderült: augusztus 3-án a ferihegyi vasútállomás mellett elütötte a gyorsvonat és meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem indított nyomozást a rendőrség

Édesanyja a rendőrségen érdeklődött fia hollétéről. Hiába jelezte, hogy eltűnt személyt keres, elmondása szerint, mivel nem volt tisztában a bejelentés formai szabályaival, nem indított nyomozást a rendőrség.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Azt mondták megtalálták

Az édesanya pár hónappal később, októberben újra érdeklődött, ekkor azt mondták neki, “megtalálták Debrecenben, igazoltatták, jól van”. A család ekkor már több hónapja kereste az eltűnt rokont.

A Facebookon derült ki az igazság

Úgy tudták meg mi történt, hogy a Facebookon, ahol szintén felhívást tettek közzé az eltűnéséről, valaki megírta nekik, hogy a rendőrök egy rokonukhoz hasonlító holttest azonosításában kérnek segítséget.

Eltemették

“Azt mondta a nyomozó, akinél volt az ügy, hogy intézkedjünk a 18. kerületi önkormányzatnál, mert ő már ott el is lett temetve” – nyilatkozta az egyik családtag az RTL Hiradójának.

Hibáztak a hatóságok

A család szerint több hatóság is hibázhatott, ennek ellenére az újratemetés költségeit nekik kellene kifizetni.

Belső vizsgálat

A családtagok szeretnék átnézni az ügy összes iratát, azt remélik, így kiderül, ki miben hibázott. Budapest rendőrfőkapitánya belső vizsgálatot rendelt el az ügyben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt az RTL videója

Kiemelt kép: Az eltúnt férfi