Gyalogos halt meg egy nyíregyházi balesetben, égett egy autó a 2. kerületben, mentők kezdték meg az oltást. A BalesetInfó hírfolyamunkat folyamatosan frissítjük!

Nyíregyházán halálra gázoltak egy gyalogost

2020.11.07. 20:46 Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. november 7-én 19 óra 46 perckor Nyíregyházán, a László utcán. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi egy gyalogost gázolt el, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértő bevonásával vizsgálja.

Árokba hajtott egy autó a 62-es főúton

2020.11.07. 19:04 Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2020. november 7-én 18 óra 40 perc körül a 62-es számú főút 39-es kilométerszelvényében, Börgönd térségében, ahol egy személygépjármű eddig ismeretlen okból a vízelvezető árokba csapódott. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom félpályán halad, a balesettel érintett útszakaszon torlódásra kell számítani. A balesettel érintett útszakaszon kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Baleset miatt pályazár az M6-oson Budapest felé

2020.11.07. 18:46 Összeütközött két gépkocsi az M6-os autópálya 34-es kilométerszelvényénél, Ráckeresztúr térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A járművekben csak a vezetők utaztak, mindketten ki tudtak szállni. A pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos autókat. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, az érintett útszakaszt lezárták.

Árokba borult egy autó Szerencsnél

2020.11.07. 17:55 Árokba hajtott egy gépkocsi a 37-es főút 30-as kilométerszelvényénél, Szerencs térségében. A járműben csak a vezetője utazott, aki ki tudott szállni. A szerencsi hivatásos tűzoltók mellett a mentők is kiérkeztek a balesethez.

Felborult egy gépkocsi a 83-ason Tétnél

2020.11.07. 17:50 Felborult és a szalagkorlát alá szorult egy gépkocsi a 83-as főút 51-es kilométerszelvényénél, Tét térségében. A győrszemerei és a téti önkéntes tűzoltók érkeztek elsőként a helyszínre, ahol a felborult autó félpályán okoz forgalmi akadályt. A balesethez a győri hivatásos tűzoltók is megérkeztek.

Mentők kezdtek oltani egy lángoló autót a Széll Kálmán téren

2020.11.07 17:20 Kigyulladt egy autó a 2. kerületben, a Széll Kálmán téren a Szilágyi Erzsébet fasor felé vezető oldalon. Az égő autót egy éppen odaérő mentő személyzete kezdte oltani. Szemelyi sérülésről nincs információnk, de a környéken óriási torlódás van.

Fotó: baleset-info.hu

A szigetszentmiklósi gerincúton hármas karambol miatt teljes útzár

2020.11.07. 17:17 Három gépkocsi ütközött össze Szigetszentmiklóson, az Elkerülő út Petőfi utca és Hermina utca közötti szakaszán. A járművekben összesen négyen utaztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították a forgalmi akadályt okozó autókat. Az érintett útszakaszt lezárták a baleset miatt.

Szőlőskislak és Szőlősgyörök között traktorral ütközött egy gépkocsi

2020.11.07. 16:31 Egy traktorral ütközött össze egy személyautó a Szőlősgyörököt és Szőlőskislakot összekötő úton. A traktoron csak a vezetője, míg az autóban négyen utaztak. Egyikük beszorult. a balatonboglári önkormányzati tűzoltók feszítővágóval szabadították ki. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, az érintett útszakaszt lezárták. A baleset-info.hu értesülései szerint a BMW jobb első ülésén utazó személy súlyosan, másik négy személy könnyebben sérült meg.

Árokba csapódott egy autó Vácszentlászló és Tura között

2020.11.07. 15:37 Árokba csapódott egy gépkocsi a Vácszentlászlót és Turát összekötő úton, előbbi településhez közelebb. A járműben hárman utaztak, mind ki tudtak szállni. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a bajba került autót. A balesethez a mentők is kiérkeztek

Pesterzsébeten a HÉV közelében autók ütköztek

2020.11.07. 15:31 Összeütközött két gépkocsi a XX. kerületi Torontál utca közelében, a HÉV megállónál. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a forgalmi akadályt okozó járműveket.

Hármas karambol során felborult egy gépjármű a veszprémi logisztikai parkban

2020.11.07. 14:44 Három gépkocsi szenvedett balesetet Veszprémben, a Tartu utca és az Ottignies utca sarkán. A baleset következtében az egyik autó az oldalára borult. A veszprémi hivatásos tűzoltók teljes útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen.

Kispesten felborult egy autó az ütközés után

2020.11.07. 14:14 Összeütközött két gépkocsi a XIX. kerületben, a Nádasdy utca és a Zoltán utca kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik jármű az oldalára borult. A fővárosi hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

Fának ütközött egy autó Szigetmonostoron

2020.11.07. 12:19 Fának ütközött egy gépkocsi Szigetmonostoron, a Monostori utca és a Horánygyöngye utca sarkán. Csak a vezetője utazott az autóban, amelyet a szigetmonostori önkéntes tűzoltók áramtalanítottak. A balesethez a szentendrei hivatásos tűzoltók is kiérkeztek, a mentőket várják a helyszínre.

Kamion és két gépjármű ütközött Pörböly és Baja között

2020.11.07. 11:51 Egy kamion és két személyautó ütközött össze az 55-ös főút 107-es kilométerszelvényénél, Baja térségében. Az ütközés következtében az egyik személyautó oldalára borult, a kamion pedig keresztben állt meg az úton. A bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat, és megtámasztották a felborult kocsit. A társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol lezárták az érintett útszakaszt a baleset miatt. A rendőrség közleménye alapján egy kamion és két személygépjármű eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött az 55-ös számú főút 107-es kilométerénél 2020. november 7-én 11 óra 15 perc körül. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy személy megsérült. Frissítés: mint arról a rendőrség beszámolt, az 55-ös főúton személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. A baleset helyszínelése befejeződött, így ismét járható a főút.

Fotó: Bajaiak a Facebookon csoport

Tetejére borult egy személyautó Zalahalápon

2020.11.07. 11:3 Tetejére borult egy gépkocsi Zalahalápon, a József Attila utcában. A jármű két utasa ki tudott szállni. A zalahalápi önkéntes tűzoltók áramtalanították a bajba került autót. A balesethez a tapolcai önkormányzati tűzoltók és a társhatóságok is kiérkeztek, az érintett útszakaszt lezárták. A Deltahirek információi szerint mindkét utast kórházba szállították.

Fotó: Deltahirek

Villanyoszlopnak ütközött egy gépjármű Sarkadon

2020.11.07. 11:24 Beton villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Sarkadon, a Kossuth utcában. Az ütközés erejétől az oszlop keresztben az útra dőlt, forgalmi akadályt okoz. A gyulai hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, amelyben ketten utaztak.

Árokba borult egy autó Berekböszörmény és Biharkeresztes között

2020.11.07. 11:07 Lesodródott az útról, majd tetejével az árokba borult egy gépkocsi a Berekböszörményt és Biharkeresztest összekötő úton, előbbi településtől mintegy másfél kilométerre. Csak a vezetője utazott a járműben. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták, a helyszínelést követően pedig áramtalanítják és kerekeire állítják az autót. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Autóbusszal ütközött össze egy Audi Nyíregyházán

2020.11.07. 10:42 Egy helyi autóbuszjárattal ütközött össze egy személyautó Nyíregyházán, a Rákóczi utca és a Víz utca sarkán. A buszon a sofőrön kívül heten, az autóban hárman utaztak, utóbbi járművet a városi hivatásos tűzoltók áramtalanították. A társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol félpályán halad a forgalom. Az autóbusz utasaiért mentesítő járat érkezik. A szon.hu értesülései szerint a busz utasai közül 5 személy sérült meg az ütközésben. A nyomok alapján az feltételezhető, hogy egy autóbusz haladt a Rákóczi utcán a belváros felé. Amikor a Víz utca vonalához ért, tisztázatlan okból egy autó hajtott ki elé, és a két jármű egymásnak ütközött. A karambolban a jelentős anyagi káron túl hat személy megsérült, őket a mentők vitték kórházba. A műszaki mentéshez riasztott tűzoltók a forgalom terelésében is segítettek, a rendőrök eljárást indítottak a felelősség megállapítása érdekében.

Fotó: szon.hu

Külföldi kamionok ütköztek az M15-ös autóúton

2020.11.07. 09:46 A MovarPress helyszíni információi szerint 2020.11.07. 9:20 körül közlekedési baleset történt az M15-ös autóút 14-es kilométerében, Rajka térségében, Budapest felé. Elsődleges információk alapján egy román rendszámú Volvo nyergesvontató műszaki hiba miatt állt a leállósávon amikor egy bosnyák felségjezésű MAN nyergesvontató nekiütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Kisteherautó elé ugrott egy szarvas Böhönye és Vése között

2020.11.07. 06:14 Elgázolt egy szarvast egy kisteherautó a 61-es főút Böhönye és Vése közötti szakaszán. A járműben egy ember utazott, ő kiszállt belőle. A műszaki mentést végtő böhönyei önkormányzati tűzoltók levontatták az útról, és áramtalanították a gépkocsit, megszüntetve ezzel a forgalmi akadályt.

Fotó: illusztráció, forrás: 112Press

2020.11.06. 22:45 Három személygépkocsi ütközött össze pénteken este a 3-as főút 46-os kilométerénél, Aszód és Kerekharaszt között. Az ütközés következtében egy ember a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az aszódi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.

Kiemelt fotó: nyiregyhaza.hu