Botrány és rendőrségi feljelentés lett a Dunakeszi Kinizsi Utánpótlás SE öltözőiben, mosdőiban forgatott felnőttfilmből. A Budapest melletti település polgármestere feljelentést tett, mert az önkormányzat tulajdonában álló épületben valaki engedélyezte a négy napig tartó filmforgatást. A focisták szaladgáló lányokra emlékeznek.

Felnőttfilm a sporttelepen

Sokan megdöbbentek, mégis kiderült, hogy a Dunakeszi Kinizsi Utánpótlás SE focistái tudták 2010-ben, hogy milyen alkotást vesznek fel az önkormányzat tulajdonában lévő sporttelepen. Egyikük részletesen beszámolt a történtekről.

Rendezvényről beszéltek

Két éve tavasszal történt – mondta a neve elhallgatását kérő játékos, aki már nem tagja a megyei I/B osztályú klubnak. – Miként felejthetném el, hiszen máskor nem szólítottak fel bennünket, hogy szedjük a cuccunkat, a felkészülési időszakban négy napig nem lesznek edzéseink. Edzőnk azt mondta, rendezvényt tartanak – mesélte a Blikknek.

Erre pont nem emlékszik az edző

A klub trénere, az 55 éves Leboniczki Imre nem cáfolta a focista szavait. – Valóban többször előfordult, hogy rendezvényt tartottak a sporttelepen, de ebben nem látok kivetnivalót, hiszen napközben nincsenek edzések. Így lehet, tényleg szóltam a srácoknak, de arra nem emlékszem, ez milyen esemény kapcsán történhetett – közölte Leboniczki Imre.

Beindultak

A fiatalokat a kíváncsiság kicsalogatta a sporttelepre, s miután ott letakart ablakokat találtak, beindult a fantáziájuk.

A neten találták meg a filmet

Nem kellett találgatnunk, voltak olyanok közöttünk, akik biztosan tudták, pornófilmet forgatnak. Nem sokkal később az internet segítségével rá is akadtunk erre az alkotásra – tette hozzá a lap informátora.

Büszkék voltak rá

Kicsit büszkék voltunk, hogy ilyen ismert lett a pályánk, de csak jót nevettünk az egészen. Menőnek tartották, hogy ennyi lány szaladgált a fiúk öltözőjében.

Anal Footbal Club

Úgy tudjuk, a város jelenlegi polgármestere, Dióssi Csaba szintén elbeszélgetett Leboniczkivel a 2010 tavaszán történtekről, az Anal Football Club című felnőttfilm forgatásának körülményeiről, de az edző erre nem kívánt reagálni.

Feljelentés

A dunakeszi rendőrkapitányság vizsgálja az ügyet, tegnap ugyanis megérkezett a város polgármesterének ismeretlen tettessel szembeni feljelentése. Szeretnék ugyanis kideríteni, hogy ki adott engedélyt a film forgatására az önkormányzati tulajdonú sporttelepen, ahol gyakran óvodások is edzenek.

Nyílt utcán szerették egymást

Közben a napokban egy ismeretlen férfi és nő ellen tettek bejelentést, mert Dunakeszin a Barátság útjának egyik parkolójában a nyílt utcán folytattak aktust – írja a Dunakeszipost.hu. Ahogy a rendőrségi közlemény fogalmaz: az egyik ott lakó személy felszólította őket, hogy hagyják abba, távoztak is a parkolóból. A hatóságok közszeméremsértésként kezelik az ügyet.

Kiemelt kép: Dunakeszi – Fotó: BPK