Nem élte túl az ütközést az az idős férfi, aki a vonat elé lépett Fonyódon, az egyik vasúti átjáróban. A fénysorompó jól működött a baleset idején.

Tragédia Fonyódon

Meghalt egy idős férfi, akit vonat gázolt el Fonyódon. A Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt írta: a baleset a Fürdő utca és a Hun utca közötti vasúti átjáróban történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Jól működött a fénysorompó

A Déli pályaudvarról Nagykanizsára tartó Tópart InterCity már nem tudta elkerülni a balesetet. „Az átjáróban a fénysorompó jól működött a baleset idején” – emelte ki a Mávinform a Facebook-oldalán.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pótlóbuszok segítették az utasokat

A vasúttársaság előbb pótlóbuszokkal vitte tovább az utasokat, a helyszínelés után aztán ismét megindulhattak a vonatok az érintett szakaszon. A menetrend szerinti forgalom órákkal később állt helyre a dél-balatoni vonalon.

Valószínűleg öngyilkos lett

A helyszínről származó információk szerint feltehetően véget akart vetni az életének az az idős fonyódi férfi, akit elgázolt egy vonat kedden délután.

Vizsgálódik a rendőrség

A somogyi rendőrség sajtóreferense, Vajda Eszter a sonline.hu érdeklődésére megerősítette a hírt, és hozzátette, hogy közigazgatási eljárás keretében vizsgáljak az ügyet.

Vonatgázolás Szántódon

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy a Nagykanizsáról 17:14-kor elindult Tópart Intercity Szántód belterületén elütött egy embert még januárban. A helyi információk szerint a tragédia Szántódon, a Május 1-je utcai vasúti átjárótól néhány száz méterre történt. Egy fiatal férfi valószínűleg öngyilkossági szándékkal feküdt a sínekre.

Baleset Dunakeszinél

Ugyancsak a Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy egy Vác irányába közlekedő személyvonat gázolt el egy embert a Pest vármegyei Dunakeszin, a Dunakeszi alsó vasúti megállónál. A fővárosi hivatásos és a Fót Aqua önkéntes egyesület tűzoltói egy embert emeltek ki a szerelvény alól. A vonaton körülbelül nyolcvanan utaztak. 

Túlélte a balesetet

A súlyosan sérült férfit a Mentőszolgálat munkatársai stabilizálták, majd kórházba szállították. Később kiderült: az elütött személy túléle a balesetet.

Tragédia Vecsésen

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy szintén január elején, a Nyugati pályaudvarról 5:23-kor Nyíregyházára elindult Nyírség IC Vecsésen, a Dózsa György utcai vasúti átjáróban elütött egy gyalogost. A szerencsétlenül járt ember a balesetben életét vesztette. A fény- és félsorompó az átjáróban rendben működött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!