Négyen megsérültek abban a balesetben, ami szombat reggel történt Tolna és Fadd között. Információink szerint egy Toyota és egy Fordot ütközött össze, a helyszínre menthelikoptert is riasztottak. Cikkünk végén mutatjuk a Fadd Nagyközség Tűzoltó Egyesület helyszínen készült képeit.

Nem látta a szemből érkező autót

Egy Toyota márkájú személygépkocsi haladt Fadd irányából Tolna felé. A Toyota vezetője, egy nő balra Fadd-Dombori felé szeretett volna kanyarodni, ám elmondása szerint az előtte haladó járműtől nem látta a szemből érkező Fordot, így megkezdte a kanyarodást és a két jármű összeütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyermekek is ültek a kocsikban

A Toyotában a nőn kívül két gyermek utazott, míg a Fordban négyen utaztak, köztük egy kisgyermek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mentőhelikopter is érkezett

A balesetben négyen szenvedtek sérülést. Egyikük súlyosan megsérült, míg hárman könnyű sérüléssel megúszták a karambolt. A helyszínre a mentőhelikoptert is riasztani kellett.

A héten már történt egy súlyos baleset

A legutóbb pár nappal ezelőtt történt súlyos baleset Tolnában. A Kékvillogó.hu is beszámolt a karambolról, melyben egy fiatal férfi életveszélyesen, egy nő – Döbrököz polgármestere – súlyosan megsérült a 65-ös számú főúton, a murgai elágazónál. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: FADD Nagyközségi Tűzoltó Egyesület