Az autója mellett fekve találtak rá egy összevert, haldokló férfire Zala vármegyében. Azonnal mentőt hívtak hozzá, de már nem tudták megmenteni az életét. A 37 éves, kétgyerekes családapát a felesége bántalmazta, féltékenység miatt vesztek össze. 

Fejbe dobta egy üveggel

A nyomozás adatai szerint május 27-én az esti órákban zalalövői családi házukban, szerelemféltés miatt szóváltás alakult ki egy házaspár között. A vita során a feleség bántalmazta férjét, akit többször kézzel megütött, egy üveggel fejen dobott és hanyatt lökött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Belehalt sérüléseibe

A férfi ezután autóval elment otthonról, majd néhány órával később belehalt sérüléseibe – írta közleményében a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szabadlábon védekezhet

A rendőrök halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a 38 éves nőt, aki az eljárás során szabadlábon védekezhet.

Többször veszekedtek

Az elhunyt férfi a város budafai településrészén lakott. A zaol.hu hírforrásai szerint a házaspár közötti kapcsolat nem volt harmonikus, többször látták-hallották veszekedni őket, ezért is vették örömmel, hogy egy múlt heti rendezvényen, a délután során még szemmel láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában.

Két gyermeket neveltek

A férfi halálhíre megdöbbenést okozott, hiszen nagyon sokan ismerték és kedvelték őt a városban. A házaspárnak két kiskorú gyermeke van.

Saját autója mellett találtak rá

A városban élők azt is elmondták: a 37 éves férfire közvetlenül a saját autója mellett bukkantak rá. Amikor megtalálták, még mutatott életjeleket, ám amire a rohammentő kiért a helyszínre, addigra elhunyt. 

Brutálisan megverte

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy brutálisan megverte élettársát egy férfi Budapesten. Miután a négygyermekes anyuka már nem mozdult, magára hagyta a lakásban. Az áldozat órákig haldoklott a földön, mire megtalálták, már késő volt. 

Rendszeresen bántotta az édesanyát

A 40 éves férfi a gyilkosság előtt szabadult a börtönből, és szinte azonnal megismerkedett későbbi áldozatával, és hamarosan beköltözött a lakásába. A drogos férfi ezután rendszeresen verte a négygyermekes anyát. A kétségbeesett asszony volt a rendőröket is kihívta, de aztán félelmében visszavonta a feljelentést. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: MTI