Súlyos baleset történt kedden délután a 65-ös főúton. Egy Hőgyész felől érkező személygépkocsi az egyik kanyarban átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan nekiütközött a szemből szabályosan érkező járműnek. Az autó kigyulladt, a sofőr beszorult, végül életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállította kórházba. Beszámolónk végén mutatjuk a helyszínen készült képeket.

Átsodródott a szemközti sávba

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két gépkocsi ütközött össze a 65-ös főút 21-es kilométerszelvénye közelében, a murgai elágazóban kedden kora délután. Az egyik autó Hőgyész felől Kéty irányába tartott, amikor az egyik kanyarban átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan nekiütközött a szemből szabályosan érkező járműnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kigyulladt az autó

A 23 éves férfi beszorult a kocsiba, ami ráadásul ki is gyulladt. A tüzet egy autós oltotta el. A sofőrt pedig a tűzoltók és a mentők mentették ki a járműből. A szemből érkező autó vezetőjének sikerült kiszállni a kocsiból.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elkerülte az ütközést  

A mögöttük érkező jármű sofőrje, hogy az ütközést elkerülje, jobbra kormányozta járművét, és az árokba hajtott.

Mentőhelikopter vitte kórházba

A balesetben megsérült 23 éves férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter vitte kórházba. A másik autó vezetője, egy 55 éves nő az elsődleges információk szerint ugyancsak súlyosan megsérült. A harmadik érintett járműben nem sérült meg senki.

Egész délután helyszíneltek

A baleset helyszínén először teljes volt az útzár és kerülni sem lehetett. Később félpályás forgalomkorlátozás mellett folytatódott a helyszínelés, a forgalom rendőri irányítás mellett váltakozva haladt.

Már zavartalan a forgalom

Késő délutánra a helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakaszon azóta ismét zavartalan a forgalom – tájékoztatott a police.hu. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagy erejű volt az ütközés

A mentőhelikoptert is riasztani kellett

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: police.hu