Újpalotán két autó ütközött, egy személy elhunyt, a Ferencvárosban buszok találkoztak, Németkér belterületén személyautó és busz, Kiskunhalason két autó karambolozott. Balesetinfó hírfolyamunk folyamatosan frissül, gyere visza rendszeresen, hogy tudd, mi történik az utakon!

Tragikus ütközés Budapest 15. kerületében

Eddig tisztázatlan körülmények között 2020. október 13-án 15 óra 30 perc körül egy Audi és egy KIA ütközött Budapest 15. kerületében, a Molnár Viktor utca és a Drégelyvár utca kereszteződésénél. A balesetben egy 62 éves hölgy, a KIA utasa a roncsba szorult, őt a fővárosi tűzoltók a jobb első ajtó levágásával szabadították ki. Ekkor még életben volt, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy később, még a helyszínen életét vesztette. A balesetben még két ember megsérült, őket kórházba vitték.

Buszok ütköztek a 9. kerületi Boráros téren

Kedd este Budapest 9. kerületében, a Boráros téri buszvégállomáson a BKV két autóbusza ütközött, ám szerencsére éppen egyiken sem voltak utasok. Az 54-es viszonylat sofőrje eddig tisztázatlan okból a kanyar belső ívén állt meg a járművével, ezt próbálta a külső íven kikerülni a 223M vezetője, de rosszul mérte fel a távolságot és elvitte az Ikarus elejét. Személyi sérülés nem történt.

Fotó: GK

Nyékládháza és Mályi között frontális karambol

2020.10.13. 19:24 Frontálisan karambolozott két személygépkocsi a 3-as főút Nyékládháza és Mályi közötti szakaszán. A műszaki mentést végző miskolci hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

A 3-as főúton kidőlt fa miatt futott egymásba két autó

2020.10.13. 18:14 Úttestre dőlt fa miatt ütközött össze két személyautó a 3-as főút 38-as kilométere közelében, Bag térségében, Domonyvölgy közelében. A műszaki mentést az aszódi és a gödöllői hivatásos tűzoltók végzik, akik motoros láncfűrésszel kivágják az útra dőlt fákat. Az érintett szakaszon a fél útpályát lezárták.

Németkéren Opel csúszott autóbusznak egy kanyarban

2020.10.13. 17:43 Frontálisan ütközött össze egy busszal egy személyautó a Tolna megyei Németkéren, a Szabadság utcában, a településhatárnál, Paks felé. A paksi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A mentés idejére az utat lezárták.

Fotó: Paks-Press Hírügynökség

Opel és Suzuki ütközött szemből Kiskunhalason

2020.10.13. 17:18 Két autó frontálisan ütközött Kiskunhalason, a Mártírok útját és a Tinódi utcát összekötő, elkerülő úton. A város hivatásos tűzoltói áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat rendőrök irányítják. A Halasinfo.hu értesülései szerint hárman megsérültek a baleset során.

Fotó: Halasinfo.hu

Teherautók ütköztek Onga és Szikszó között

2020.10.13. 15:24 Összeütközött egy kisteherautó és egy tehergépkocsi a 3-as főúton, Onga térségében. A balesetnél a miskolci hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egységek áramtalanították a járműveket, és megtisztítják az úttestet a ráfolyt gázolajtól. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Árokba borult egy autó az 58-as főúton

2020. október 13-án 16 óra 35 perckor Árokba borult és a tetején állt meg egy személyautó az 58-as főút 20-as kilométere közelében, Harkány és Túrony között, az utóbbi település határában. A siklósi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet.

Árokba hajtott egy autó a 61-esen, Kaposvárnál

2020. október 13-án 16 óra 26 perckor Árokba hajtott egy személyautó a 61-es főút 115-ös kilométerénél, Kaposvár térségében, Fészerlakpuszta közelében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanítják a járművet.

Hármas karambol az M0-áson, Törökbálintnál

2020. október 13-án 16 óra 16 perckor Egy kamion és két személyautó ütközött össze az M0-ás autóúton, az M7-es autópálya csomópontjánál, Törökbálint közelében, a Megyeri híd felé vezető oldalon. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanítják az autókat. Az érintett szakaszon egy sávon halad a forgalom.

Két autó karambolozott Újpalotán

2020. október 13-án 15 óra 58 perckor Összeütközött két személygépkocsi Budapest XV. kerületében, a Molnár Viktor utca és a Drégelyvár utca kereszteződésében. Az egyik jármű az oldalára borult. Két ember nem tudott kiszállni belőle. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók kiszabadították, majd átadták őket a mentőknek. Az egységek áramtalanítják és rögzítik az autókat. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

Két autó ütközött össze Gyálon

2020. október 13-án 15 órakor Gyálon, a Pesti út – Ady Endre utca csomópontbankét autó ütközött össze.

Fotó: Gyál balesetek Facebook csoport

Az 56-os főúton Bátaszéknél árokba borult egy autó

2020. október 13-án 13 óra 40 perckor az 56-os főúton, a 24-es kilométerszelvény közelében, Bátaszék határában. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi vezetője közlekedett Bátaszék irányába, amikor ismeretlen körülmények között lecsúszott az útról, és a mellette lévő füves területre hajtott, ahol oldalára borult. A helyszínre mentő is érkezett, azonban az autó sofőrjét nem szállították kórházba. A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom. 

Fotó: Tolna MRFK

Győrben szirénázó rendőrautó elé kanyarodott egy autó

2020.10.13 14:20 A Baross Gábor hídnál a megkülönbözető jelzést használó rendőrautó a piros jelzésen áthajtva ütközött a zöldön elé kanyarodó Mazdával. Összesen négy jármű károsodott a balesetben, az első hírek szerint ketten könnyebben sérültek.

Budán busz tarolt

2020. 10. 13. 11:10 Egy álló teherautónak ütközött egy autóbusz Budapest II. kerületében, a Rómer Flóris utcában. A balesetnél, amelyben négy másik gépkocsi is megrongálódott, a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység rögzítette a járműveket, és biztosítja a karambol helyszínét.

Fotó: GK
Fotó: GK

A 13. kerületben kisbusz és személyautó találkozott

2020.10.13 14:30 Ford Transit kisbusz és Honda ütközött a 13. kerületi Dózsa György úton a Vágány utcánál. A BalesetInfo Facebook-csoport információi szerint a Honda sofőrje könnyebben sérült.

Fotó: BalesetInfo Facebook-csoport

Kisteherautó és személyautó ütközött Veresegyházon

2020.10.13 14:02 Kisteherautóval ütközött egy személyautó Veresegyházon, a Dénár utca és az Aranyforint utca kereszteződésénél. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Súlyos baleset Nagykőrös belterületén

2020.10.13 13:57 Összeütközött két személyautó Nagykőrösön, a Czira Kovács Lajos utca és a Puskás Tivadar utca kereszteződésében. Az egyik járműből kiszálltak az utasok, a másik viszont egy villanyoszlophoz szorult. A benne ülő két embert feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző nagykőrösi önkormányzati tűzoltók.

Oszlopot döntött egy autó Eger és Noszvaj között

2020.10.13. 12:57 Kidöntött egy távközlési oszlopot egy személyautó az Eger és Noszvaj közötti úton. A balesetnél az egri hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egységek áramtalanították a járművet, és leemelték róla az oszlopot. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Korlátnak ütközött egy autó az M1-M7 közös szakaszán

2020.10.13. 11:30 Megcsúszott az úton, és szalagkorlátnak hajtott egy személyautó az M1-es és az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Budaörs térségében. Műszaki mentés céljából a törökbálinti hivatásos és a budaörsi önkéntes tűzoltók vonultak a baleset helyszínére. Az egységek áramtalanították a gépkocsit.

Az M4-esen több autó ütközött, Üllőnél pályazár

2020.10.13. 11:06 Összeütközött három személygépkocsi az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, az üllői lehajtónál. A műszaki mentést végző monori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett sztrádaszakaszt lezárták.

Autók ütköztek az M0-áson, az egyik a korláton kötött ki

2020.10.13. 10:47 Egymásba futott két személygépkocsi az M0-s autóút Szeged felé vezető oldalán, Törökbálint térségében, az M7-es autópálya csomópontjánál. Utoléréses baleset történt. Az egyik jármű átszakította a szalagkorlátot. A törökbálinti hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést a balesetnél. Az egység áramtalanítja az autókat.

Hatalmas a dugó az M1-esen, két autó ütközött

Több kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Óbarok térségében, ahol két autó ütközött össze kedd reggel. A baleset a 44-es kilométernél történt. Lezárták a külső és a leállósávot. A baleset mögött 3 kilométeres a torlódás. A katasztrófavédelem azt közölte, hogy az egyik autó felborult. A tatabányai hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltók végzik a műszaki mentést.

Gyalogost gázoltak Salgótarjánban

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt október 13-án 7 óra 30 perc körül Salgótarján belterületén. Az elsődleges adatok alapján a Budapesti úton egy gyalogos-átkelőhelyen áthaladó férfit eddig tisztázatlan körülmények között sodort el egy személygépkocsi. A balesetben a gyalogos megsérült. A baleset helyszínelése idejére a rendőrök a két forgalmi sávból egyet lezártak. A forgalom rendőri irányítás mellett haladhat.

Tömegkarambol Szekszárdnál az 56-os úton

Az esős idő Tolna megyében is balesetet okozott kedd reggel. 7 óra 25 perckor, hogy a 6-os és 56-os főút kereszteződése közelében több autó ütközött össze. A Szekszárdról kivezető oldalon a körforgalom közelében forgalomkorlátozás van érvényben. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a forgalmat rendőrök irányítják. 

Kicsúszásos baleset az M0-áson az M6-os elágazásnál

Hétfő délelőtt az M0-áson az M6-os felhajtó utan baleset történt. Az alábbi képet a Balesetinfó Facebook csoport tagja töltötte fel. Annyit írt hozzá, hogy az autó talán megcsuszott. A posztoló 80-al ment, előtte történt a baleset. Annyira friss a hír, hogy még sem mentő, sem rendőr nem érkezett a helyszínre.

Négy méteres árokba zuhant az autó Szabolcsban

Négy méter mély árokba borult egy személygépkocsi Dombrád és Gégény között, Tölgyes-tanya közelében, egy hídnál hétfőn vasárnap délután. A kisvárdai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki egy embert a járműből, majd átadták őt a mentőknek. A fotókat a katasztrófavédelem biztosította az olvasóinknak.

Kiemelt kép: Balesetinfo Facebook-csoport